Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Adatmentés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Web - Xoo [8. oldal]
részletek »

Adatmentés képes leírás: Web - Xoo [8. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: adatmentes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 128 db
Web-tárhely alap és szuper csomagok, ritka, de olcsó domain nevek, Linux és Wind

Web-tárhely alap és szuper csomagok, ritka, de olcsó domain nevek, Linux és Wind

Webtárhely alap és szuper csomagjaink között könnyen megtalálod a megfelelőt. Profi admin felületet kezelhetsz, amin gyerekjáték a munka. VPS-hez külön lehet jogtiszta Windowst bérelni, havonta csak 2.500 Ft-ért. Domain nevek ritka választékát nyújtjuk, ami által hamar találsz jó nevet, ami még nem használt! Találj rá most erre a minőségi de olcsó szolgáltatásra!

weblap

weblap

Weblapunkon minden hasznos és érdekes információ fellelhető, mely a weboldalakkal kapcsolatos. Nézzen körül oldalunkon, ha bővebben tájékozódni szeretne a honlap szerkesztésről, valamint a tárhelyekről. A weblap szerkesztés konkrét részleteiről is szerezhet információkat. Forduljon hozzánk, nálunk a szakértelem a megbízhatósággal és a magas színvonallal találkozik minden esetben. A honlapok, és az azokhoz kapcsolódó felhasználási módok terén egyaránt számos alternatívát ajánlunk, és a legjobb megoldásokat kínáljuk az elvárásokat figyelembe véve.

Weboldal készítés

Weboldal készítés

Cégünk elsősorban komplett weboldalak tervezésével és készítésével foglalkozik. Először megtervezzük a weboldal modern valamint használhatóság szerint kimagasló designját, tartalomkezelőjét, teljeskörűen testreszabjuk, utána a működő weboldalt kulcsrakészen adjuk át tisztelt megrendelőinknek. Az készült website szép és tartalmas lesz, de ha azt szeretnénk, hogy ezt a látogatóink is észrevegyék, elvégezzük a site keresőoptimalizációját is. Egyszerű, vagy komplex, webáruház, portál... mi számunkra nem létezik túl kicsi vagy túl nagy megrendelés.

Weboldal tárhely

Weboldal tárhely

Üdvözli Önt a Weboldal.org, A minőségi webes megoldások szállítója. Cégünk a webes megjelenés, és értékesítés területére specializálódott, és ezen területen komoly tapasztalatokat is szereztünk, és ma egy olyan teljeskörű meogldást tudunk nyújtani Önnek, mely segítségével kockázatmentesen kezdhet internetes vállakozásba, vagy jelenhet meg a neten.

WebSystems - professzionális megoldások

WebSystems - professzionális megoldások

Hiszek abban, hogy az internet használata és az ott megjelenés ma már nélkülözhetetlen. Az internet adta lehetőségek használata nélkül már nem teljesíthet kiemelkedően senki. A WebSystems.hu elsődlegesen azért jött létre, hogy magánszemélyek és vállalkozások Interenetes megjelenésében segédkezzen. A domain név lefoglalásától, a honlap elkészítésén keresztül a honlap adatokkal való feltöltéséig egy segítő kezet nyújtson.

Webtárhely

Webtárhely

HU Domain és 100MB Tárhely 1750 Ft./Év bruttó! Nincs rejtett költség! Biztonság, Minőség! Korlátlan viszonteladói webtárhely 2GB=24.875Ft/Év bruttó.Szervereink és irodánk Magyarországon, Budapesten a Victor Hugo utca 18-22. sz. alatt található (BIX központ). Gyors, megbízható rendszerünk (C panel) és ügyfélszolgálatunk elősegíti a zökkenőmentes üzemeltetést. Minőségi tárhely szolgáltatásainkkal és alacsony árainkkal szeretnénk új és már meglévő ügyfeleinket hozzá segíteni a sikeres webmegjelenéshez minden téren a weblapok elkészítésén át a weboldalak tárolásáig.

Winchester

Winchester

Mikor és kiknek ajánljuk? Ha notebookja vagy asztali számítógépe bekapcsolásakor nem indul el az operációs rendszer (Windows XP, Vista, stb.) vagy egyéb jelenséget tapasztal, többek között a merevlemez (winchester) fizikai vagy logikai meghibásodása okozhatja a hibát. Amennyiben adatait szeretné biztonságban tudni, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Adatmentő szolgáltatásunk országos szintű, ezért vidéki és budapesti magánszemélyeket vagy cégeket egyaránt várunk!

Xgiga.hu Tárhely

Xgiga.hu Tárhely

Nem a legolcsóbb tárhely szolgáltató. Pont addig a pontig szálltunk be az árversenybe, amíg még megéri úgy, hogy a szolgáltatás szinvonal ne essen le. Mit nyújtunk? Valódi márkás szerverek, RAID, és még egy biztonsági mentés mindenről. Továbbá 24 órás rendszergazdai felülgyelet, több rendszergazda felel minden szerverért.

Xoo FTP adatmentés

Xoo FTP adatmentés

Az Xoo.hu és a mögöttünk dolgozó szakember gárda komplex informatikai megoldásokat nyújt Önnek. Hosting megoldásaink minden szegmenst lefednek, legyen szó webtárhelyről, szerver elhelyezésről, vagy virtualizációról. Kiforrott megoldásokat használunk az informatika minden területén. Saját, modern szerverteremmel rendelkezünk a BIX központban, melyben a saját szervereink is üzemelnek. Ezen infrastruktúrának köszönhetően az ország egyik lenagyobb web tárhely szolgáltatói vagyunk. Tekintse meg ajánlatunkat, és kérdezzen bátran, ügyfélszolgálatunk várja jelentkezését e-mailben, telefonon és chat-en.

Tuti menü