Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Adatmentés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Tárhely1.hu - Web [7. oldal]
részletek »

Adatmentés képes leírás: Tárhely1.hu - Web [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: adatmentes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 128 db
Tárhely1.hu Tárhely szolgáltató

Tárhely1.hu Tárhely szolgáltató

Tárhely1.hu tárhely szolgáltatás. Egyszerű, online rendelés, és pár órán belül már fel is töltheted honlapodat. Nem csak gyorsak vagyunk, de jó táhelyet is adunk. A minőség se minden, ha nem megfizethető, de nálunk ezzel sem lesz gondod, PHP tárhelyhez már havi pár száz forinttól hozzájuthatsz, és nem is kell aggódnod az adatok biztonsága miatt sem, hiszen folyamatos mentést végzünk, és RAIS is védi adataidat.

Tárhely2

Tárhely2

Cégünk prémium kategóriás hosting megoldásokat kínál ügyfelei részére. Mi a minőségi tárhely szolgáltatás hívei vagyunk, melyet a magas rendelkezésreállás mellett igen kedvező áron tudunk nyújtani Önnek. Elsőosztályú tárhely megoldásaink mellett virtuális szerver, és szerver hosting szolgáltatásokkal is foglalkozunk. Kérem tekintse meg ajánlatunkat, és amennyiben felkeltettük érdeklődését, örömmel állunk rendelkezésére.

Tavasszal debütálhatnak az új SD-kártyák

Tavasszal debütálhatnak az új SD-kártyák

Komoly változásokon esnek át a következő generációs SD memóriakártyák. A 4.0-s szabványú adattárolók az elődiekhez képest egy plusz csatlakozót kapnak, így az elméleti maximális adatátviteli sebességük tovább nőhet.

Telemarketing felsőfokon

Telemarketing felsőfokon

17 éves tapasztalatom az, hogy egy saját alkalmazottal szemben nem tudnak olyan elvárást biztosítani. Bízza szakemberre telemarketinges kampánya lebonyolítását! Amennyiben cége telephelyeinktől távol van, lehetőség van a projekt tanácsadói szerepkörben történő levezénylésére is. Vegye fel velünk bátran a kapcsolatot, kérje díjmentes konzultációnkat, vagy hírlevelünket honlapunkon!

Titkosított adattárolók

Titkosított adattárolók

A Toshiba bemutatta az új, StorE Art USB 2.0 hordozható merevlemezeit, amelyek a nagyobb biztonság érdekében titkosítással is védik a rajtuk tárolt adatokat. A Toshiba külső merevlemezei leegyszerűsítik a számítógép biztonsági mentését. A beépített rázkódásvédelem, a biztonsági mentési szolgáltatások és a jelszóval védett titkosítás segítségével minden fogyasztó védekezhet a rendszer-meghibásodások, illetve a digitális tartalmak jogosulatlan elérése ellen.

Új Samsung mini-card SSD-k

Új Samsung mini-card SSD-k

Az ASUS és a Dell egyes netbook sorozataihoz már néhány gyártótól láthattunk adattárolókapacitás-bővítésre lehetőséget adó speciális SSD 'kártyákat'. Most a Samsung jelentkezik a piacon, aki ezúttal az eddigieknél gyorsabb mini-card formátumú SSD meghajtókkal kedveskedik a netbook gyártók és felhasználók számára.

Új SSD alapú családtag a Sun adattárolóknál

Új SSD alapú családtag a Sun adattárolóknál

Számos területről rengeteg ügyfél választotta már a Sun Unified Storage termékcsaládját annak egyszerűsége, teljesítménye és gazdaságossága miatt' - mondta John Fowler, a Sun Microsystems, Inc. rendszerüzletágának ügyvezető alelnöke, majd hozzátette: Az új Sun Storage 7310 lehetővé teszi, hogy az ügyfelek még szélesebb körben alkalmazhassák a fürtözött adattárolási megoldást, és megtapasztalhassák a Unified Storage termékcsalád erejét és gazdaságosságát.

Ultravékony SSD-k

Ultravékony SSD-k

Az Imation piacra dobja az SSD-k (Solid State Drive) legújabb változatait, az M- és S-class típusú adattárolókat, valamint egy új, könnyen installálható, továbbfejlesztett upgrade csomagot, amellyel a SSD-re történő váltást szeretnék megkönnyíteni.

Üzleti CHat Ingyen

Üzleti CHat Ingyen

Üdvözli Önt a supportchat.hu csapata. Segítségünkkel weboldalának látogatói bármikor, azonnali real-time chat kapcsolatot létesíthetnnek Önnel, és kollégáival. Ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy nagyobb hatékonysággal legyenek weboldalának látogatóiból ügyfelek, és jobban kedveljék cégét, szolgáltatásait.

Hirdetés
Vállalati szintű adatmentés a klienseken

Vállalati szintű adatmentés a klienseken

Az EMC bejelentette, hogy az EMC Avamar szoftver legújabb változatával kibővíti a nagyvállalati mentési szolgáltatásait az asztali és a hordozható számítógépekre. Az új, Windows és Macintosh alapú kliensekkel, a mentéshez és visszaállításhoz használható végfelhasználói felülettel valamint az adminisztrációs eszközökkel az Avamar vállalati adatvédelmi szolgáltatásai az asztali és noteszgépekre is kiterjeszthetők. Az Avamar használatával a mentések nem zavarják a munkát, miközben az önkiszolgáló helyreállítási modell megkönnyíti a végfelhasználók számára az adatok visszaállítását.

VDP

VDP

Hisz a digitális üzleti megoldásokban, új megoldásokkal erősítené vállalkozását, de csak a könnyen kezelhető, kipróbált programokban bízik? Ajánljuk figyelmébe a Konica Minolta dokumentumkezelő rendszereit, amelyek tökéletesen direkt marketing, workflow management, VDP profi kivitelezéséhez. Nyomdai alkalmazásokban is élen járunk, legyen az nyomdai előkészítés vagy nyomtató program. Ha nyomdagép, fotónyomtató, press gép érdekli, itt a piacon elérhető legkiválóbb minőségű, legjobb ár-érték arányú gépeket találja. Nézzen szét kínálatunkban!

Videó digitalizálás

Videó digitalizálás

Problémát jelent, hogy régi videói megfakulnak, szalad a kép, sistereg a hang? Esetleg nincs is már olyan lejátszója, amivel meg tudná nézni régi felvételeit? Erre kínálok megoldást! Hívjon! Segíteni akarok és tudok is Önnek! Mivel is foglalkozom? A DIGITALL - videodigitalizálás megmenti emlékeit a további minőségromlástól.

Virtuális tárhelyek

Virtuális tárhelyek

A QOS (QUALITY OF SERVICE) jelentése magyarul szolgáltatás minőség. A különböző hálózatokban alkalmazott protokollok, ugyanúgy, mint a különböző internet és hosting szolgáltatók, bizonyos minőségi paraméterelóket garantálnak. Cégünk ezen területre összpontosítva nyújtja hosting szolgáltatásait melyek hazánkban egyedülálló minőségűek. Szolgáltatásaink közül például az internetes közvetítés szolgáltatásunk számtalan interneten keresztül működő rádió infrastrukturális hátterét biztosítja.

VPS No1

VPS No1

Ez az oldal elsősorban cégünk hosting megoldásait hivatott bemutatni. Magyarországon egyedülállóan fejlett technológiával, komoly infrastrukturával nyújtunk virtuális szerver szolgáltatást ügyfeleinknek. Tekintse meg ajánlatunkat, árainkat, VPS csomagjainkat. Ügyfélszolgáltatunk a nap 24 órájában áll rendelkezésére.

VPS szolgáltatás - ACE Telecom

VPS szolgáltatás - ACE Telecom

A VPS, vagyis virtuális szerver napjainkban az egyik legnépszerűbb virtualizációs szolgáltatás a virtuális telefonközpont mellett. Ennek oka, hogy egyéni konstrukciókkal olyan rendszer kialakítására van lehetőség, amely számos előnye mellette, hatékonyabb erőforrás-kihasználást és energia felhasználást is lehetővé tesz. A rendszer használatánál továbbá nem kell kieséstől, vagy adatvesztéstől sem tartani. A professzionális technológia tehát kiválóan alkalmas kis-, közép-, és nagyvállalatok gazdaságos és biztonságos szerver üzemeltetésének biztosítására.

VrtuálisSzerver

VrtuálisSzerver

Cégünk komplex hoszting megoldásokat kínálnak egyszerű tárhely bérléstől a gigabites server elheylezési problémák megoldásáig. Virtuális server szolgáltatásunk a minőségnek és a kedvező árnak köszönhetően dinamikusan fejlődik. Amennyiben Önnek VPS, vagy más hoszting szolgáltatásra lenne szüksége, tekintse meg ajánlatunkat, hasonlítsa össze másokéval, és csak ezután döntösn.

Web Dream Studio

Web Dream Studio

Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy egy óvatlan mozdulat, vagy meghibásodás, esetleg szoftveres probléma miatt fontos, esetleg pótolhatatlan adatokat vesztett. Megfelelő technikai háttérrel és szakmai hozzáértéssel, lehetőséget biztosítunk adathordozók előzményeinek, esetleg törölt vagy újraformattált tartalmainak visszaállítására, adatok kimentésére. Adatmentési szolgáltatásunk sikerdíjas, melynek munkadíjáról az ingyenes felmérést követően tudunk ajánlatot adni. Leendő ügyfeleinket biztosítjuk a maximális diszkrécióról, és a mentett adatok zártan történő kezeléséről.

Tuti menü