Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Adatmentés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Profi - Tárhely.in [6. oldal]
részletek »

Adatmentés képes leírás: Profi - Tárhely.in [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: adatmentes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 128 db
Profi rendszergazda

Profi rendszergazda

Cégünk az informatikai és telekommunikációs szolgáltatások széles palettájával bír. Teljes körű hálózatépítést és irodai IT infrastruktúra karbantartást vállalunk. Ügyfelünk számára minden informatikai kérdésben naprakész tanácsot és ajánlatot tudunk adni. Levesszük a terhet a válláról, hogy Ön az üzlettel foglalkozhasson, és ne az informatikával bajlódjon.

Profi webhosting

Profi webhosting

Tisztelt Cím! Szeretném az Önök figyelmébe ajánlani ezt a linket, mivel úgy gondolom, hogy az oldalon helye lenne, mert bele illik oldaluk profiljába és jelenleg nem található meg rajta. A link mögötti weboldalon megbízható, évek óta működő vállalkozás található. Ha elérhető lenne Önöktől is, akkor az Önök felhasználói is gazdagabbak lennének egy újabb hasznos, megbízható oldal elérhetőségével és nőne a piaci látószögük is ez által. Bizalmukat, hogy az ajánlott linket engedélyezik, előre is köszönöm.

Shelter szállodai szoftver

Shelter szállodai szoftver

Szállodát, éttermet, netán fitness termet vagy wellness központot üzemelhet, de nem hallott még az éttermi rendszerek nagyszerűségéről? Itt a remek alkalom a teljes automatizálásra, a menedzsment kialakítására! Keressen minket, igényelje a szállodai szoftver vagy éttermi szoftver programok egyikét! Profi elszámoltató rendszereinket is csak ajánlani tudjuk: a pincér program és a vendéglátó program mindenben a segítségére lesz! Ha megbízható üzlettársakat keres, döntsön ezek mellett! Növelje a bevételét akár már ma!

Silicon Computers

Silicon Computers

A Silicon Computers Kft. napjaink döbbenetes mértékben növekvő adattárolási igényének kielégítésére teljes körű eszközparkot kínál. Az SGI sokrétű tárolóeszköz kínálata mellett más gyártók eszközeit is forgalmazzuk, amelyek valamilyen értelemben komplementerei az SGI termékeknek: Automatikus szalagkönyvtárakat nem gyárt az SGI, az EMC vagy az Infortrend tárolóeszközei pedig más-más piaci szegmensek igényeihez vannak hangolva. Gyártófüggetlenségünk révén olyan eszközökre épített megoldást tudunk ügyfeleinknek javasolni, amely a felmerült igényekre optimális megoldást nyújt.

Soft-Tech EU

Soft-Tech EU

A Soft-Tech EU széleskörű informatikai szolgáltatásokat biztosít megrendelői részére. Nem csupán az ipari automatizálás, a szoftverfejlesztés, vagy a hálózatépítés tárgykörben produkálunk kiemelkedő minőségű fejlesztéseket és támogatást, de az informatikai rendszerek, egyedi hardverek és egyedülálló eszközök készítése, javítása és felügyelete mellett tanácsadással, oktatással, optimalizálással és tervezéssel egyaránt foglalkozunk. Széleskörű szolgáltatásaink között szerepel még a rendszergazdai feladatok ellátása és az adatmentés is.

Sokoldalú Freecom HDD dokkoló

Sokoldalú Freecom HDD dokkoló

A tápkábel árama alá helyezett dokkolóba illesztve a SATA csatlakozású notebook vagy asztali PC szabványú más szóval 3.5 colos merevlemezt, USB 2.0 vagy eSATA kábellel köthetjük számítógépünkre. Ezzel megoldódik a sokszor igen kényelmetlen és macerás adatmozgatás különböző méretszabványú merevlemezek közt. A kiegészítő nemcsak a számítógép szervizeknek nyújt segítséget, hanem a több géppel és több merevlemezzel rendelkező otthoni felhasználók életét is nagyban megkönnyítheti.

Sürgősségi adatmentés

Sürgősségi adatmentés

Adatvesztés? Vírusfertőzés? Formázás? Eltűnt partíció? Áramszünet? Hibás telepítés? Elfelejtett jelszó? Nem csak adatait mentjük meg, összeomlott operációs rendszerét átmentjük meghibásodott merevlemezéről egy másik merevlemezre, és Ön máris dolgozhat tovább! Kérdezze a szakértőt! Az adatvesztés leggyakoribb okai: Fizikai lemezhiba Véletlen formázás Vírusfertőzés Hibás telepítés Véletlen törlés Sikertelen partíció átméretezés Elfelejtett jelszó Logikai sérülés Bármikor, bárkivel megtörténhet, hogy elveszti a számára fontos adatokat. Lehet egyszerű felhasználó, de akár rendszergazda is, nincs 100%-os védelem az adatvesztés ellen. Képzelje el, hogy egy ilyen esetben elveszítheti régóta őrizgetett családi felvételeit, fontos céges adatait, dokumentumait. Mennyi ideig tart, ha Ön pótolni, javítani próbálja; pótolhatóak-e egyáltalán az elvesztett adatok? Mennyi időt veszít ezzel? Mikor tudja folytatni a megkezdett munkát? Mi a teendő? Forduljon szakértőhöz, akinek több éves rutinja van az adathelyreállításban, illetve az informatika területén.

Symantec Backup Exec Family

Symantec Backup Exec Family

A Symantec most először csinált a Backup exechez magyar nyelvű oldalt, vannak rajta hasznos információk valamint link a próbaverzió letöléséhez. Elérhetőség a supporthoz, ez sajna angol oldalra dob át. A HAL videókat érdemes megnézni elég viccesek! A különböző hardwarespecifikus videók is hasznos infókat tartalmaznak.

SyncBack

SyncBack

SyncBack egy flexibilis és erőteljes adatmentési és szinkronizáció program, amellyel másolatokat tudunk készíteni fájlokról és mappákról vagy szinkronizálni azokat. SyncBacket akár kezdő vagy haladó használó is könnyen tudja kezelni otthon vagy munkahelyen arra, hogy a fontos adatokat megvédje a gépen. A program több lehetőséget kínál, hogy régi vagy újabb fájlokat mentsünk és azt a lehetőséget is, hogy akár kihagyunk mentésből fájlokat. A szoftver mentéseket készít dátum, méret alapján vagy az opcionális MD5-ös módszerrel, amely a legkisebb változást is észre veszi. SyncBack továbbá támogatja a tervezett mentéseket és az FTP és zip tömörítést egy mentésről.

Hirdetés
Szakszerviz.Net Számítógép javítás

Szakszerviz.Net Számítógép javítás

Számítógép szervizünk vállalja PC-k notebookok, és egyéb személyi- és szerver számítógépek javítását, karbantartását, márkafüggetlen és szakszerű szervizelését, díjtalan kiszállással, és javítás esetén ingyenes bevizsgálással. Kiszállás, javítással, bevizsgálással 5200 Ft. Rendszertelepítés igényeknek megfelelően 6990 Ft. Kiszállás: Javítás esetén ingyenes. Bevizsgálás: Javítás esetén ingyenes

Szerver Hosting

Szerver Hosting

Évek óta foglalkozunk szerver elhelyezési megoldással. Szervertermünk redundánsan klimatizált, és szervereinek redundáns tápellátást biztosítani. VPS és tárhely szolgáltatásaink is saját szervertermünkben elhelyezett szervereken folynak. Tekintse meg ajánlatainkat, és amennyiben felkeltettük érdeklődését, esetleg valamilyen kérdése van, kérem vegye fel velünk a kapcsoaltot.

Szerver hosting BIX

Szerver hosting BIX

A SzerverHostingBIX a hazai internetes forgalom első számú központjában, a BIX-ben nyújt szerver hosting lehetőséget ügyfeleinek. Szervertermünk infrastruktúráját használva szállítunk más hosting megoldásokat is ügyfeleinknek, lefedve ezzel a hosting üzletág egészét. Így, ha Ön webtárhelyet avagy videó streaming megoldást keres, akkor is jó helyen jár.

Szerver-Hosting

Szerver-Hosting

Tekintse meg ajánlatainkat, vegye igénybe ingyenes szolgáltatásainkat, hasonlítsa össze ajánlatunkat versenytársainkéval. Saját, redundáns klimatizálással, és tápellátással felszerelt szervertermünkben kínáljuk hosting szolgáltatásainkat. Amennyiben Ön saját szerverét szeretné elhelyezni, esetleg szervert szeretne bérelni, és 100Mbit-es vagy Gbit-es szerver hosting szolgáltatást szeretne igénybe venni, akkor a legjobb helyen jár. Csúcsminőségű infrastrukturális megoldások mellett, elsőosztrályú szolgáltatást nyújtunk, ügyfélbarát, 24 órás ügyfélszolgálattal.

Tárhely

Tárhely

Tárhely és domain regisztráció megbízható forrásból. Cégünk nagy hangsújt fektet ügyfelei datainak tárolására és mentésére. Raid tárolónk biztosítja az adatok folyamatos elérését és biztonságát. Cégünk napi szinten készít minden weboldalról web és adatbázis mentést, mely mentéseket minimum 1 éven keresztül tárolja. Szükség esetén 1 napon belül vissza tudjuk állítani adatait.

Tárhely szolgáltatás, Domain, VPS, Szerver hosting -   TARHELYSZOLGALTATAS.EU

Tárhely szolgáltatás, Domain, VPS, Szerver hosting - TARHELYSZOLGALTATAS.EU

Tárhely szervereink gigabites sávszélességgel rendelkeznek. Korlátlan adatforgalmat biztosítunk tárhely szolgáltatás megrendelőinknek. Lehetőség van külföldi sávszélesség használatára is. Szeretni fogod admin felületünket, hiszen egyszerűen kezelhető, de mégis teljesen a magad ura lehetsz általa. Létrehozhatsz e-mail fiókokat, és adatbázisokat, valamint FTP tárhelyeket.

Tárhely Webtárhely

Tárhely Webtárhely

Tripla tárhely 1.5Gb 2990 Ft/Év! Mentés külön szerverre.Viszonteladói webtárhely, most dupla méretben! Akciós .hu domain regisztráció 1400 Ft/Év!Ha fontos, hogy weblapja elérhető legyen 24/365 akkor válasszon minket. Több ezer elégedett ügyfél, 5 év hosting tapasztalat, gyors, szakszerű ügyfélszolgálat valamint a legkorszerűbb szerverekkel tesszük problémamentessé a tárhely szolgáltatást!

Tárhely.in, olcsó

Tárhely.in, olcsó

Azért vagyunk, hogy Önnek ne kelljen többet weboldala elérhetőségéért aggódnia. Mi biztosítjük a biztos üzemeltetői hátteret, és akár segítünk is weboldala hozzánk költöztetésében. A lényeg, hogy nyugodtan tudjon aludni, tudván, hogy weboldala e-közben is elérhető. Tárhely szolgáltatás már 300 Ft-ért egy hónapra, évees fizetés esetén, egy hónapra lebontva. PHP, MySQL, Email-ek, Aliasok, CGI, Cron, egyéni hibaoldal, jelszóval védett mappák, statisztika, Zent, folyamatos adatmentés.

Tuti menü