Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Adatmentés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Mégsem - PC mentő [5. oldal]
részletek »

Adatmentés képes leírás: Mégsem - PC mentő [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: adatmentes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 128 db
Mégsem kell a Samsungnak a Sandisk

Mégsem kell a Samsungnak a Sandisk

Visszavonta a hordozható adattárolókat gyártó Sandiskre tett 26 dolláros részvényenkénti ajánlatát a Samsung. hirdetés A Samsung azután vonta vissza felvásárlási szándékát, miután az amerikai cég növekedő veszteségről és bizonytalan jövőbeli kilátásokról számolt be, írja a BBC News.

Minőségi hosting szolgáltatások, VPS, tárhely, domain

Minőségi hosting szolgáltatások, VPS, tárhely, domain

Megbízható VPS szolgáltatás Xen Server alapon, választható, előre telepített operációs rendszerrel, akár Windows-zal is. Tárhely szolgáltatás ISPcp Omega adminfelülettel. Domain regisztráció és fenntartás. Mindez a virtualisszerver.co-tól! Árainkat versenyképessé tettük, azonban ez nálunk nem megy a minőség rovására!

Mobilizálható adatmentés a HP-től

Mobilizálható adatmentés a HP-től

A HP legújabb adatmentési és visszaállítási megoldásával a vállalatok akár a céges hálózaton kívül is védhetik az asztali és noteszgépek helyi merevlemezén tárolt adatokat. Ágazati szakértők szerint jelenleg a munkaerő 25 százaléka tekinthető mobilnak, a noteszgép-eladások volumene pedig már túl is lépte az asztali PC-két. Ráadásul a felhasználók egyre gyakrabban tárolnak fontos vállalati információkat a hálózaton kívül - egy átlagos PC merevlemeze több mint 4000 üzleti fájlt tartalmaz. A szervezetek számára óriási üzleti kockázatot jelent, ha ezek a kritikus adatok merevlemezhiba vagy véletlen fájltörlés következtében elvesznek. Egy 5000 felhasználós vállalatnál az adatvesztés költsége éves szinten a 400 ezer dollárt is elérheti.

Net-Support

Net-Support

Visszaállítjuk merevlemeze vagy memória kártyája tartalmát: - ha elveszett vagy megsérült a merevlemez: FAT/NTFS leírója partíciós táblája Boot rekordja. - adatvesztés történt: formattálás, particionálás, áramkimaradás, programhiba, véletlen törlés miatt. Az adatmentési folyamat NEM minden esetben jár sikerrel.

NetCenter

NetCenter

A NetCenter célja, hogy segítséget nyújtson ügyfeleinek abban, hogy féltve őrzött és gyakran pótolhatatlan adatait ismét elérhetővé tegye reális áron. Mindennapi életünk elengedhetetlen kellékeivé váltak a számítógépek, 1-1 fontosabb adat (akár ideiglenes) elvesztése is felbecsülhetetlen károkat okozhat, ezért igyekszünk a cégünkhöz leadott adathordozókat a lehető legrövidebb idő alatt bevizsgálni, és pontos adatmentési tervet illetve árajánlatot készíteni.

NeTZ Team

NeTZ Team

Lehet, hogy Önnel is előfordult már, de ha még nem, bármikor előfordulhat, hogy megsérültek, elvesztek, különféle adathordózókon (leginkább winchester) fontos, esetleg pótolhatatlan adatai. Cégünk ezeknek az adatoknak a helyreállításával és lementésével foglalkozik.

Non-Stop Adatmentés

Non-Stop Adatmentés

Az AdatVissza csapat, az elmúlt években több ezer sikeres adatmentést hajtott végre, ez köszönhető az egyedülálló adatmentési technológiánknak, valamint a professzionális technikai felszereltségének, és nem utolsó sorban a hozzáértő, felkészült, tapasztalt kollégáinknak. Ezek elengedhetetlenek, az adatvesztés okának pontos, hatékony felderítésében, a hiba elemzésében, a gyors adatvisszanyerésben, ami biztosítja az Ön vagy cége számára, az adathiányból származó költségkiesés minimalizálását. A számítástechnikában való változásokat nyomon követve fejlesztjük, bővítjük eszközeinket, ezzel is biztosítva a minőségi munkát.

Olcsóbb SSD-vel állt elő az Intel

Olcsóbb SSD-vel állt elő az Intel

A gyártástechnológia finomításának hála nemcsak gyorsabbak lettek a memóriaalapú-háttértárolók, de olcsóbbak is: az Intel új SSD-i lényegesen kevesebbe kerülnek, mint eddig. Hivatalosan is bejelentették az Intel modernebb technológiával készült Solid State meghajtóit, amelyek megjelenésükkor esetenként 60 százalékkal kerülnek kevesebbe, mint az első X25-M típusú termékek. Az árcsökkenés elsősorban annak köszönhető, hogy az SSD-k alapjául szolgáló NAND flashchipeket nem 50, hanem fejlettebb, 34 nanométeres gyártástechnológiával készítik.

Olé hosting

Olé hosting

Az optimálias informatikai megoldások szállítója. Cégünk 2005-ös fennálása óta számtalan kis, közepes, és nagy projektben vett részt, legyen szó fejlesztésről, tanácsadásról, vagy üzemeltetésről. Szolgáltatásainkról részletes információt adunk, hogy Önnek könnyű legyen a választás. Tekintse meg az alábbi akciós ajánlatainkat.

Hirdetés
online adatmentés - előzze meg a bajt.

online adatmentés - előzze meg a bajt.

Ha számítógépét eltulajdonítják, meghibásodik vagy merevlemeze tönkremegy, a szerverről bármikor letöltheti fontosabb dokumentumait, képeit. Ha nem szeretne ezzel bajlódni, kollégánk a kívánt fájlt akár email-ben is elküldheti önnek. A mentett anyagok természetesen a felhasználói név és jelszó ismeretében bárhonnan hozzáférhetőek. Csak egy internet kapcsolat szükséges hozzá. Az adatmentés tehát akár otthonában vagy úton is hozzáférhető (csak olvashatóak a fájlok). Adatait naponta egyszer az ön által választott időpontban , vagy gyakrabban automatikusan mentjük. A számítógépre telepített programnak megadhatja, hogy mely könyvtárak tartalma legyen lementve a távoli szerverre. Ezt természetesen menet közben változtathatja. Amint új fájl kerül ebbe/ezekbe a könyvtárakba a mentése is megtörténik.

Optikai adattárolók

Optikai adattárolók

Az optikai adattároló rendszerek fejlesztésének kezdete a hatvanas évek közepére nyúlik vissza. Az alapcél: képek nagy adatsűrűségű eszközön történő rögzítése, amelyről később optikai úton azok leolvashatóak. Természetesen a célok között az is szerepelt, hogy az információsűrűség legalább akkora legyen, mint az akkor ismert legnagyobb mágneses adattároló sűrűsége. Az alapkutatásokat - mint az ipar számos más területén - itt is katonai alkalmazások érdekében kezdték, s ebben olyan multinacionális cégek vettek részt (egymástól függetlenül végezve a kitűzött feladatokat), mint a francia Thomson, a DVA, az amerikai ODC, a holland Philips, a japán Sony stb. Az első jelentős eredmények közel egy évtizedes kutatómunkát igényeltek. A cégek számos szabadalommal védték a dollármilliárdokba kerülő részeredményeiket.

Optikai adattárolók: mi jön a DVD után?

Optikai adattárolók: mi jön a DVD után?

Az optikai adattárolás hosszú ideig egyet jelentett a CD-vel, manapság már a DVD-vel kötjük össze ezt a fogalmat. A DVD-nek viszont ? Ha minden a tervek szerint alakul ? sokkal kevesebb idő jut az elődjénél. Úgy tűnik, az optikai adattárolásban gyakori a technológiai váltás.

Óriási teljesítményű fénymemóriákat hoznak létre

Óriási teljesítményű fénymemóriákat hoznak létre

Kutatóknak sikerült létrehozni az adattárolásnak a fény részecskéken alapuló módját. Ezzel a technológiával a jelenlegi adattárolók teljesítménye szinte elképzelhetetlen mértékben növekedhet meg, mivel már egyetlen foton is képes egy teljes kép minden információját tárolni.

P8 Hosting

P8 Hosting

Hosting szolgáltatóként már évek óta a hazai piac egy fontos szereplői vagyunk. Szolgáltatásaink a hoszting szektor minden egyes szegmensére kiterjednek, és minden területen komoly eredményeket értünk el. Több, mint 8.000 webtárhely szolgáltatást igénybevevő ügyfelünk van, akik saját szervertermünkben elhelyezett szervereinken keresztül kapják szolgáltatásainkat. A p8.hu portál jóideje ingyenes tárhely szolgáltatást is nyújt azoknak, akiknek arra van szükségük. Mindezt egyedülálló módon reklámmentesen biztosítjuk felhasználóinknak.

Pannako

Pannako

Ha adatai váratlanul vagy fenyegető előjelek után megsérültek, ne keseredjen el: mi megoldást kínálunk! Valójában az adat nem vész el, legfeljebb nehéz - ritka esetben pedig lehetetlen - visszaállítani. Abban az esetben ha bekövetkezett a probléma, semmiképp se próbálja meg házilag orvosolni, ugyanis miközben adatait próbálja menteni, előfordulhat, hogy a helytelen kezelés miatt nemhogy megoldja a problémát, hanem ront a helyzeten. Ezért bízza szakértőkre a feladatot! Díjmentesen adunk tanácsokat, felvilágosítást az ekkor szükséges teendőkkel kapcsolatban!

Pc Life

Pc Life

A Pc Life Kft. 2008 szeptemberében alakult a számítástechnika területén eltöltött többéves sikeres szerepvállalás után. A Pc Life Kft. Heves megye egyik legnagyobb raktárkészletével rendelkező használt számítógép kiskereskedése. Weboldalunkon az általunk forgalmazott termékek képekkel is illusztrált leírását, specifikációját, árlistáját ismerheti meg, valamint igyekszünk a legszükségesebb információkkal ellátni vásárlóinkat.

PC mentő

PC mentő

Elege van a "majd jövök" tipusú rendszergazdákból? Sokaknak ismerősek a "jövő héten jövök", "majd megoldom" idézetek, amik szállóigévé váltak a "szomszéd rendszergazdáktól". Mi eredményesen küzdünk, hogy ezek az idézetek csak rossz emlékek legyenek ügyfeleinknél! Helyszíni javítás: Helyszínen megjavítjuk, amennyiben lehetséges, ha nem, beszállítjuk szervizünkbe, ahol hatékonyan és gyorsan szervizeljük, majd előre egyeztetett időpontban hibátlanul visszavisszük, üzembe helyzzük Önnél. Javítás szervizünkben: Természetesen szervizünkben átvesszük, javitjuk az Ön számítástechnikai berendezéseit, majd Ön ezeket, rövid időn belül hibátlanul átveheti nálunk. Nem indul a gép, nem fér hozzá adataihoz? Nyugodjon meg! tudunk segíteni! Meglesz minden! Szinte minden médiáról, háttértárról vállalunk adatmentést, a bizalmas adatok teljes diszkréciójával. Winchester meghibásodás esetén is 90-100% is lehet a menthetőség!

Tuti menü