Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Adatmentés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: DVDrendeles - Mav [4. oldal]
részletek »

Adatmentés képes leírás: DVDrendeles - Mav [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: adatmentes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 128 db
DVDrendeles - optikai adathordozók

DVDrendeles - optikai adathordozók

Ismerje meg a minőségi, mégis olcsó adathordozók és adattárolók páratlan kínálatát webáruházunkban. Kíánlatunkban Ön is megtalálhatja az igényeihez igazodó adattároló és hordozó eszközöket, legyen szó USB pendrive, SD memóriakártya, külső merevlemez vagy akár szalagos VHS és kamera kazettáról, termékeink országosan ingyenes házhozszállítással érhetők el! Minőségi adathordozóinkal privát vagy véges adatait akár 15 évig is tárolhatja, az adatvesztés terhe nélkül! Amennyiben olcsó adathordozó, úgy a dvdrendeles.info dvd rendelés webáruház termékpalettáján Ön is megismerheti az időtálló termékek széles tárházát!

Egyszerűen elvégezhető adatmentés a Corsairal

Egyszerűen elvégezhető adatmentés a Corsairal

Habár a felhasználók zöme egyetért a rendszeres adatmentés fontosságával, a gyakorlat mégis azt mutatja, hogy a legtöbb ember számára csak azután válik elsődlegessé az ilyen célú tevékenység, miután elveszít valamilyen pótolhatatlan dokumentumot. Az érdektelenségen felül további tényezők is gátolhatják a rendszeres 'backup' elvégzését, úgymint a szükséges szakmai ismeretek hiánya, vagy az adatmentéshez elengedhetetlen tartalék háttértár(ak) beszerzéséből fakadó jelentős anyagi kiadás. Nos, mindezen problémákra kínál egyetlen termékben megoldást a Corsair, hiszen a Voyager Port gombnyomásra elvégzi a számítógép kijelölt mappáinak adatmentését, méghozzá egy tetszőleges méretű, valamint tetszőleges gyártótól származó szabványos flash meghajtóra. További jó hír, hogy az eszköz a netbookokban található, rendszerint korlátozott méretű SSD háttértárak lementésére is alkalmas, így egy esetleges rendszerösszeomlás után néhány lépésből visszaállítható az eredeti állapot. Első pillantásra bizonyára sokunknak szűk keresztmetszetnek tűnik a pendrive, mint adathordozó, a Corsair adatai szerint azonban a felhasználók zöme kevesebb, mint 64 GB olyan fontos adattal rendelkezik, amely valóban pótolhatatlan értéket képvisel, ebből adódóan pedig már lehetséges, hogy a mentés flash meghajtóra történjen.

ExpatTech

ExpatTech

Az ExpatTechnek megvannak az eszközei arra, hogy visszaszerezzen vagy megóvjon adatokat az Ön számítógépén, Wincheresten illetve merevlemezen, a visszanyert adatokat pedig egy használható eszközre vagy formátumba másolja át.

FTP tárhely, Backup tárhely

FTP tárhely, Backup tárhely

Hazai hosting szolgáltatóként az embernek nehéz dolga van, mert árérzékeny környezetben kell szolgáltatást nyújtania. A többség ezt alacsonyabb színvonal mellett tudja elérni. Mi a komolyabb infrastrukturális beruházások révén hosszú távon, biztonságosan, fennakadások nélkül, és hatékonyan tudunk hosting szolgáltatásokat nyújtani, legyen szó szerver hostingról, virtuális szerverekről, avagy egyszerű webtárhely szolgáltatásról. Nézzen körül, tekintse meg ajánlatunkat, reméljük elnyerjük bizalmát, ahogy jelenlgi, elégedett ügyfeleinknek is.

Hard Disk Sentiel

Hard Disk Sentiel

A Hard Disk Sentinel egy több operációs rendszert támogató merevlemez ellenőrző és felügyelő alkalmazás, melynek célja: merevlemez problémák és teljesítmény csökkenés felderítése, várható meghibásodás előrejelzése és megelőzése. A merevlemez állapotát a lehető legrészletesebben kijelzi és átfogó szöveges értékelést készít. Számos listázási, riasztási és teszt funkció gondoskodik a maximális adatbiztonságról.

HD D-Tox

HD D-Tox

Cégünk vállalja meghibásodott winchesteren lévő adatok mentését. Elégett az elektronika és más cégnél garvesztes lett, vagy már kifutott a garanciális időből, akkor hozza hozzánk és ne dobja ki a termékét! Lejárt garanciájú Maxtor, Seagate merevlemezeket felvásároljuk, esetlegesen cseréljük. Szoftveres, hardveres problémát egyaránt orvosolunk! Bővebb információért keressen bennünket!

Hírek az USB 3.0-s adattárolók világából

Hírek az USB 3.0-s adattárolók világából

Elkezdte szállítani USB 3.0-s külső merevlemezeit a Buffalo. A nagyjából két hónapja bejelentett DriveStation HD-HXU3 a világ második SuperSpeed USB csatlakozóval ellátott háttértára volt, alig lemaradva a Freecom mögött. Az egy, másfél és két terabájtos kapacitású winchesterek természetesen visszafelé is kompatibilisak, tehát a még jelenleg többségben lévő 2.0-s technológiával is használhatók. Az új aljzaton keresztül viszont akár 130 MB/s-mal is száguldhatnak az adatok. A fényes fekete borítású DriveStationok mellé jár a Memeo AutoBackup szoftver is. A Három verzió tehát már elérhető: 200, 250 és 400 dolláros áron vásárolhatók meg.

ISave

ISave

Cégünk 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy az adatbiztonságot szolgáló legkorszerűbb megoldásokat elérhetővé tegye és eljuttassa minden gazdálkodó szervezet számára. Ezen cél elérésének első lépéseként 2008. március 25-én elindítottuk interneten keresztüli adatmentő szolgáltatásunkat, mely beruházás nélkül biztosítja az ügyfeleink számára a legmagasabb szintű adatbiztonságot. Szakembereink több éves tapasztalata áll az Önök rendelkezésére.

IT zone

IT zone

Oldalunkon több szűrési szempont megadásával 18 adatmentő cég közül választhat. Az alábbi űrlapon szaknévsorunkban kereshet, de az ajánlatkérés gomb megnyomásával rögtön személyre szóló árajánlatot is kérhet a vállalkozásoktól.

Hirdetés
ITonline PC szerviz - Székesfehérvár

ITonline PC szerviz - Székesfehérvár

Számítógép javítás, számítógépes problémák diagnosztizálása és megoldása, adatmentés, hardver és szoftver beállítása, telepítése, frissítése, hálózati eszközök beállítása, vezetékes és vezeték nélküli hálózatok tervezése, kivitelezése, webfejlesztés, internet kapcsolat és levelezés beállítása, víruskeresés és -irtás, informatikai tanácsadás, általános karbantartás, tisztítás, oktatás, hardverek, szoftverek és kellékanyagok beszerzése rendszerfelügyelet.

Kisvállalati igényekre szabott adatmentés

Kisvállalati igényekre szabott adatmentés

A Symantec bejelentette, hogy elérhető a kisvállalkozások számára készült, adat- és rendszermentést, illetve -helyreállítást szolgáló megoldása, a Backup Exec System Recovery 2010. A kisvállalkozások számára a mentés és a helyreállítás kihívásokat tartogat. Egy 1650 kis- és középvállalkozás körében elvégzett felmérés szerint nagy az ellentmondás aközött, hogy a KKV-k milyennek érzik a katasztrófák elleni felkészültségüket, illetve hogy valójában milyen a helyzet ezen a téren. A felmérés szerint a KKV-k bíznak a katasztrófák elleni felkészültségükben (84 százalék), de a szokásaik leleplezték, hogy ez a bizakodás alaptalan.

Kulcs-Soft

Kulcs-Soft

A mai világban minden cég számára a legnagyobb kincs az információ és a számára pótolhatatlan adatok. Ha elvesznek vagy megsérülnek, komoly működésbeli zavarokat tudnak okozni a cég életében. Önnel is megtörténhet. Gondolja át, mennyi időbe és pénzbe kerülne az elveszett adatok pótlása.

Kürt

Kürt

Elvesztek fontos adatai? Ne essen pánikba! A még soha nem próbált módszerek alkalmazását ne most kezdje el! Egyetlen hibás adatmentési kísérlet is csökkenti a helyreállítás esélyét és mértékét! Adatvesztéskor a legfontosabb az adathordozó hiba utáni állapotának megóvása, és a professzinális adatmentési szolgáltatás kiválasztása. A KÜRT adatmentési technológiája szinte minden hardver és szoftver jellegű hiba adathordozó esetén alkalmazható.

Letöltés Zona - Cobian Backup

Letöltés Zona - Cobian Backup

A Cobian Backup 8.4 segitségével gyorsan és biztonságosan készíthetünk biztonsági mentéseket fájlokról és mappákról. A szoftverben kijelölhetjük melyik fájlról, mappáról vagy könyvtárakról készitenénk backup-et.

LiNeX

LiNeX

Közel 20 éves, kis- és középvállalkozásoknál, nagyvállalatoknál, egészségügyi intézményeknél, állami szférában, banki területen és magánszemélyeknél, különböző nyílt- és zárt forráskódú elemekből álló heterogén rendszerekben szerzett fejlesztői és üzemeltetői tapasztalattal nyújtok informatikai szolgáltatásokat. Elsősorban, de nem kizárólag nyílt forráskódú rendszerek fejlesztését és üzemeltetését végzem, emellett szervizeléssel, oktatással, szoftver- és hardvereszközök forgalmazásával és hoszting szolgáltatások nyújtásával is foglalkozom, és bármilyen felmerülő igényeket és informatikai célokat igyekszem megvalósítani.

Mailstore email archiváló

Mailstore email archiváló

Szeretné levelezését biztonságban tudni? Szeretné, ha nem vesznének el a levelek, még szándékos törlés esetén is? A Mailstore segí?ségével egy központi helyre archiválhatja a leveleit. Nem lesz szüksége új szerverre, mert a levelezés növekedését megakadályozza a Mailstore. Több forrásból képes a leveleket összeszedni a rendszer, ez lehet SBS szerver, vagy Exchange. Ismeri az ismert levelező klienseket pl. Thunderbird, Outlook, vagy a jól bevált IMAP/POP3 fiókokat. A Mailstore különösen hasznos pénzügyi és gyógyszerészeti területen, ahol a Mailstore képes a különböző jogi feltétetelek teljesíteni, pl. a levelek X évig visszakereshetők legyenek.

Mav-It

Mav-It

Sajnos, majdnem mindenki szembetalálkozott már olvashatatlan CD, vagy DVD lemezzel, 'bad' sectoros merevlemezzel. Sokunkkal előfordult már az is, hogy véletlenül kitöröltünk olyan adatokat, amire még a későbbiek folyamán szükség lett volna és nem készült róla mentés. Ezekben a problémákban többnyire az adat -vagy annak egy része- visszaállítható több-kevesebb munka árán.

Tuti menü