Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Adatmentés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: BestServers - Dupla [3. oldal]
részletek »

Adatmentés képes leírás: BestServers - Dupla [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: adatmentes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 128 db
BestServers

BestServers

legjobb szerver szoglátlatások, béreljen szerver, melyre adatit mentheti. Nálunk a szerver elhelyezése is megoldott. vagy béreljen virtuális szervert azonos célra. A virtuális szerver, nem fizikai szerver számítógép, hanem egy fizikai szever egy elkülönített, dedikált kapacitását igénybevevő, fizikai szerverrel kapacitáson kívül azonos tulajdonsággal bíró virtuális számítógép. A valós, különösen nagy teljesítményű szerver számítógép egy szeletét használhatja a virtuális szerver bérlője. A virtuális szerver más néven VPS (Virtual Private Server) előnyei között a következők foglamazhatóak meg:

Bit

Bit

Adathordozója hibás, sérült vagy megrongálódott? Aggódik adatai épségéért? Profi adatmentőt keres? Nálunk mind adathordozói, mind adatai jó kezekben lesznek. Cégünk adatmentésre specializálódott, célunk, hogy adathordozóiból a maximális adatmennyiséget kinyerjük, a legnagyobb diszkréció mellett. Mindezt versenyképes, átlag felhasználó számára is megfizethető árakon.

Calypso24

Calypso24

Adatmentés sérült égett elázott meghibásodott törölt formázott particionált winchesterekről. Adatmentés flash memóriákról, floppy CD DVD és más cserélhető tárakról. Több mint 5 éves adatmentési tapasztalatunknak és jól felszerelt laborunknak köszönhetően ma már évente több száz adatmentésre kapunk megbízást. Adatmentés szolgáltatásunk átlagos ára a 2006-os évben nem érte el a 80 ezer forintot és az esetek 70%-ában 50 ezer forint alatt maradt. Igy a magyarországon működő versenyképes technológia háttérrel rendelkező szolgáltatók közül továbbra is a legjobb árakon tudunk adatmentést vállalni!

CelleBrite UME-36Pro

CelleBrite UME-36Pro

Egyes statisztikák szerint tíz emberből nyolcnak történt már olyan gond a telefonjával, ami adatvesztéshez vezetett. Elveszett, ellopták, összetört, beázott, meghibásodott - valószínűleg senkinek nem kell bemutatni az efféle dolgokat. Többek között az efféle esetek elkerülése végett adnak a készülékgyártók masináik mellé olyan számítógépes szoftvereket, melyek lehetővé teszik a tartalmak lementését. Ez azonban sajnos egy olyan dolog, amit az emberek nem igazán használnak, fontosságára csak akkor jönnek rá, amikor rádöbbennek, hogy például a telefonkönyvük teljes tartalmának elvesztésével mennyi plusz munkát csináltak saját maguknak - természetesen képletesen szólva.

CMS tárhely

CMS tárhely

Cégünk munkatársai esszenciális tapasztalatokal bírnak a webfejelsztés terén, és jól tudjuk, hogy az informatikai fejlesztések területén az újrafelhasználás a leghatékonyabb eszköz a hatékoynság növelésére, így a költségek lefaragására is. Egy jó CMS rendszer segítségével komplex szolgátlatásokat nyújtó dinamikus webportálokat lehet építeni. Cégünk saját fejlesztésű Content Management System-mel rendlekzik, mely tapasztalataink szerint az egyik legjobb, és legegyedibbé konfigurálható rendszer az országban. Ezen felül terméeszetesen nagy tapasztalatunk vna nemzetközi CMS-ek tárhely kiszolgálásában is, különösképpen nagy hangsúlyt fektetünk: Joomla tárhely, Drupal tárhely, Magento tárhely, e107 CMS tárhely, CMSimple tárhely kiszolgálásra. Tekintse meg teljes portfoliónkat.

Copy-Ász

Copy-Ász

Az adatmentési folyamat egy ingyenes bevizsgálással kezdődik, amelynek során kiderítjük, hogy mekkora esély lehet a kérdéses adathordozón tárolt adatok megmentésére, és az mekkora költségvonzattal rendelkezik előre láthatólag. Ez alapján árajánlatot kap tőlünk, így Ön el tudja dönteni, hogy érdemes-e nekilátni a komolyabb műveleteknek. Ha úgy dönt igen, akkor felállított diagnózis szerint haladunk tovább, amíg az adatok visszanyerése sikerül, vagy a további próbálkozás értelmetlenné válik.

CopyNotify

CopyNotify

A CopyNotify segítségével megakadályozható, hogy jogosulatlan személy bizalmas információkat mentsen ki egy hordozható eszközre (pl.: USB, CD/DVD), valamint hogy e-mailen keresztül bármilyen illetéktelen adat, program kerüljön a számítógépre, amely súlyos károkat okozhat. További előnye a programnak, hogy lehetővé teszi egy központi helyről az összes CD/DVD meghajtó letiltását, illetve az e-mail csatolmányok, CD/DVD, Bluetooth-on keresztüli adatmozgások megfigyelését, ellenőrzését. Energiagazdálkodási modulja, pedig felismeri a hálózatban működő inaktív számítógépeket és értesítést küld róluk a rendszergazdának. Az automatikus lekapcsolás funkcióval, pedig további energiát és pénzt takaríthat meg. Próbálja ki Ön is a 15 napos próbaverziót, vagy kérjen egyéni árajánlatot oldalunkon.

CRM Rendszer - adatkezelés

CRM Rendszer - adatkezelés

Hatékony kapcsolattartó rendszert szeretne cége/vállalkozása számára? Az ügyfelek adatai és a velük történt kapcsolat históriája megtalálható (az első telefontól kezdve). Hatékonnyá teszi az új ügyfelek szerzését. A már meglévő ügyfelekkel való kapcsolattartást egyszerűsíti. Meglévő ügyfeleknek könnyebb újra (vagy kereszt-) értékesíteni. Az esetleges reklamációkat pontosabban lehet nyomon követni. Lényegi információk nem vesznek el (elfelejtheti a papírcetlit) Emlékeztetőket lehet beállítani (pl. hívás időpont, névnap vagy termék garancia lejárta...) Az ügyfélhez tartozó dokumentumok, ajánlatok egy helyen fellelhetőek.

CTEK - Bitonsági Adatmentés

CTEK - Bitonsági Adatmentés

Miben különbözünk a többi hozzánk hasonló vállalkozástól? A többiek szép designt, magas rendelkezésre állást, vagy alacsony árakat kínálnak. Mi egyszerre kínáljuk mindezeket. Ez az üzletfilozófiánk. Arra törekszünk, hogy kis és középvállalkozások, egyéni ügyfelek számára nyújtsunk testreszabott, magas minőségű szolgáltatásokat alacsony árakon. Legfőbb értékeink a megbízhatóság, hitelesség, megbecsülés. Nagy figyelmet fordítunk a környezetvédelemre eszközeink beszerzése során.

Hirdetés
Data Security

Data Security

Társaságunk IT adatvédelemmel és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások nyújtásával, biztonságos hálózati infrastruktúra kiépítésével, meglévő rendszerek karbantartásával, fejlesztésével, sérült háttértárolók, adathordozók adatmentésével, Backup Rendszerek kiépítésével foglalkozik. A sérülékenység vizsgálat, a biztonságos hálózati kommunikáció, a hozzáférés védelem, a rejtjelzés, az elektronikus aláírás hitelesítési megoldások és a mindezen területekhez kötődő információvédelmi auditálás és tanácsadói tevékenység is szolgáltatásaink közé tartozik.

Delete

Delete

Az esetek túlnyomó többségében az adatmentés sikeres, tehát az elveszett adatok visszahozhatóak! Abban az esetben, ha probléma adódik, az a legfontosabb, hogy NE próbálja házilagos eszközökkel visszaállítani az elveszett adatait, mert az csak rontja a visszaállítás esélyeit! Inkább keressen meg bennünket telefonon vagy e-mailben, hogy a legrövidebb időn belül fel tudjuk keresni Önt!

Digiműhely

Digiműhely

Hangzóanyag, kép, mozgókép és videó digitalizálása családoknak és cégeknek. Az alábbi rövid áttekintőben a leggyakoribb lehetőségeket foglaltam össze. Előfordulhatnak teljesen egyedi kombinációk is, amik nem szerepelnek a felsorolásban. Kérem, hívjanak bátran, valószínű sok mindenben tudok még segíteni.

DigiSoft Informatika

DigiSoft Informatika

Cégünk 2000-ben alakult 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként. Micro, kis- és középvállalkozások számára kínálunk komplex és testreszabott informatikai megoldásokat megfizethető, versenyképes áron. Fő profiljaink között szerepelnek a teljes körű számítástechnikai, hálózati, internetes és rendszerkarbantartási szolgáltatások, hardver- és szoftverbeszerzések lebonyolítása, valamint informatikai tanácsadás és technikai támogatás nyújtása partnereinknek. Célunk, hogy gyors, kényelmes és problémamentesen működő technikai hátteret biztosítsunk ügyfeleinknek, ezért igyekszünk messzemenően és rugalmasan kiszolgálni a vállalkozások működéséhez kapcsolódó számítástechnikai igényeket.

Digital Pont

Digital Pont

Cégünk elsősorban meghibásodott adathordozók adatmentésével foglalkozik. A mindennapi élet elengedhetetlen kellékei a számítógépek. A merevlemez sokszor nélkülözhetetlen és megismételhetetlen adatokat tárol, fontos tehát, hogy ezeket az adatokat mindig biztonságban tudjuk, illetve ha bekövetkezett a baj, szakember segítségét kérjük az adataink helyreállításához. Sok esetben az adatmentésre csak egyszer van lehetőségünk!

Domain regisztráció mindenkinek

Domain regisztráció mindenkinek

Válassza ki az Ön által kedvezőnek tartott domain végződést, és vegye fel velünk a kapcsolatot. Domain regisztrációs igényét gyorsan és egyszerűen teljesítjük.Mi kiemelt figyelemmel kezeljük az összes domain tulajdonos ügyfelünket. Mi akkor is fogunk Önre figyelni, ha csak egyetlen domain nevet rendel nálunk. Nekünk minden ügyfél számít.Magyarországon kiemelkedően nagy választékkal, és kedvező árakkal várjuk ügyfeleinket, legyen szó egy egyszerű domai foglalásról, vagy több ezer domain áthozataláról. Vegye igénybe szolgáltatásainkat, és meglátja, nem fog csalódni bennünk.

Dr Byte

Dr Byte

Ha megtörtént az a sajnálatos eset, hogy nem tudja elérni fontos adatait, fényképeit, videofelvételeit, vagy egyéb dokumentumait, mert azokat letörölték, leformázták, vagy egyszerűen csak elérhetetlenné vált az az eszköz, aminek addig semmi hibája nem volt, akkor a DrByte Kft. segítséget nyújt cégének, vagy Önnek abban, hogy a piacon, a legjobb árakon, visszakaphassa dokumentumait, legyenek azok bármilyen adathordozón.

Dupla tárhely

Dupla tárhely

Webtárhely2, Minőség és kedvező ár, Önnek Hosting szolgáltatóként nálunk kiemelkedően nagy szerep jut azon ügyfelek kéréseinek, akik webtárhely szolgáltatást vesznek igénybe. A kis ügyfeleknek való megfelelés teheti lehetővé azt, hogy folyamatosan fejlődjünk, és a hosting világ élvonalában legyünk, úgy, hogy ügyfeleink mindenkor elégedettek legyenek. A menüben kiválaszthatja az Önnek szinpatikus szolgáltatást, hiszen, mitn látja, nem csak tárhely szolgáltatást nyújtunk. Saját szevertermünkben nyújtunk hosting megoldásokat, lefedve ezzel a hosting piac egészét.

Tuti menü