Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Adatmentés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Adatmentés - Barakuda [2. oldal]
részletek »

Adatmentés képes leírás: Adatmentés - Barakuda [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: adatmentes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 128 db
Adatmentés akár pendrive-ról is

Adatmentés akár pendrive-ról is

Adatmentés részletre, biztosítással kombinálva, azonnal és elérhető áron - a Kürt tavaly 100 000 gigabyte adatot mentet, a cég most most új szolgáltatásokkal kísérletezik. A KÜRT Zrt. frissítette és számos újdonsággal bővítette adatmentési szolgáltatás palettáját. Mivel a mobil adathordozók elterjedésével már az otthoni felhasználók körében is évről évre növekszik az adatvesztések aránya ezért az adatmentésre és információbiztonságra szakosodott vállalat új szolgáltatásaival a magánfelhasználók felé szeretne nyitni.

Adatmentés bármilyen adathordozóról!

Adatmentés bármilyen adathordozóról!

A mai világban a legnagyobb kincs, az INFORMÁCIÓ birtoklása. Ha pótolhatatlan adatai elvesztek, ne adja fel, van rá megoldásunk! Adatmentés bármilyen (merevlemez, memóriakártya, pen-drive, cd, dvd) adathordozóról! Ingyenes bevizsgálás, ingyenes kiszállás Budapesten és Pest megye budai oldalán. Online hibabejelentés. 12 éve az adatmentés a fő profilunk.

Adatmentés Csoport

Adatmentés Csoport

Cégcsoportunk vezető cége, az Adatmentés Kft az elmúlt 5 év során a hazai adatmentés piac egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. Szakembereink kiemelkedő ismereteinek és gyakorlatának köszönhetően tevékenységünket, és ehhez kapcsolódóan eszközparkunkat is fokozatosan bővítettük, így mára az adatmentés piacán betöltött szerepünk mellett Kelet-Magyarország egyik legfelkészültebb rendszerintegrációs és hibaelhárítással foglalkozó cégévé is váltunk. Szakembereinknek köszönhetően nem csupán a legújabb technológiákkal dolgozunk, kutatásaink révén mi is részt veszünk a technológiák fejlesztésében.

Adatmentés és adatvisszaállítás

Adatmentés és adatvisszaállítás

El romlott adathordozója? Fontos adatai vesztek el? Esetleg törölte őket? Ha nincs elveszett adatairól biztonsági mentése akkor jó helyen jár. A legtöbb ember sajnos nem gondol rá, hogy adathordozója meghibásodhat és fontos dokumentumai, fotói vagy elérhetetlenné válthatnak. A jó hír az hogy tudunk segíteni ezek megmentésében. Cégünk a legtöbb adathordozóról vállalja az adatmentést. Hibás adathordozó, törölt adatok vissza állítása, jó eséllyel lehetséges. Akár HDD, SSD, Pendrive vagy egyéb memória kártyáról is. Adatmentés elérhető áron cégek és magánszemélyek részére Budapesten a XIV. kerületben. S.O.S. adatmentés akár hétvégén is!

Adatmentés SOS

Adatmentés SOS

- Adatmentés, adat helyreállítás. - Vírusirtás, vírusvédelem, PC installálás. - Internet szerelés, WIFI router beállítása. - Irodai Számítógép hálózat üzemeltetése, javítása. - Új és használt számítógépek forgalmazása. - Weboldal készítés, domain, keresőoptimalizálás. - Számítógép szervízelés háznál.

Adatmentés szerverre

Adatmentés szerverre

érelt szerverét el is kell helyeznie valahol. Hol is lehetne jobb helyen, mint Victor Hugo utcai professzionálisan kialakított szervertermünkben. Nyugati mintára kialakított infrastrukturális megoldásokkal, 24 órás ügyfélszolgálattal, és sok redundanciával várjuk a kedves érdeklődőket. Szerver bérlés Irodai szerver bérlés PC, számitógép bérlés Seed Box, Arányjavítás

Adatmentés távoli szerverre, Hardver és szoftver beszerzés

Adatmentés távoli szerverre, Hardver és szoftver beszerzés

Az adatok egy cég számára hihetetlenül nagy értéket tudnak képviselni. Az adatok elvesztése pedig hatalmas érvágás, de szerintem ezt nem kell bemutatnom egy cégvezetőnek sem. Mi távoli, redundáns adatmentő tárhelyet tudunk biztosítani Önnek bérlésre, mellyel egy csapásra megoldódnak adatvédelmi, adatmentési problémái. Szeretne csökkenteni cége kiadásain? Ennek az egyik módja, ha jó minőségű, ingyenes szoftvereket használ a fizetős verziók helyett. Ha ezt szeretné, mi segítünk Önnek az átállásban, telepítésekben, sőt, még a dolgozók betanításában is. Interaktív oktatásunk során mindenki tökéletesen elsajátíthatja a programok minden trükkjét.

Adatmentés vs. archiválás

Adatmentés vs. archiválás

A biztonsági mentés olyan mértékben megbízható, amilyen mértékben képes az üzletmenet szempontjából fontos adatokat és alkalmazásokat visszaállítani, amikor ez szükségessé válik. A kis és közepes méretű szervezetek számára manapság nagy kihívást jelent működésük során, hogy biztonsági mentésük nem csupán összetett és nehézkes, hanem egyben megbízhatatlan és hiányos is. Miközben a kötegelt szalag-alapú mentés jelentősen nem változott az elmúlt harminc évben, a kkv-k többségénél továbbra is ez a megközelítés a legelterjedtebb a számítógépes környezet védelmére. Mentési és visszaállítási kihívások.

Adatmentés, adat helyreállítás

Adatmentés, adat helyreállítás

Számítógép javítás otthonában, PC szervíz helyszínen, Számítógép szerelő házhoz megy, - Adatmentés, adat helyreállítás, - Vírusirtás, vírusvédelem, PC installálás, - Internet szerelés, WIFI router beállítása, - Irodai Számítógép hálózat üzemeltetése, javítása, - Weboldal készítés, domain, keresőoptimalizálás, - Számítógép szervízelés háznál,

Hirdetés
Adatmentéssel a biztonságos dokumentum tárolás érdekében

Adatmentéssel a biztonságos dokumentum tárolás érdekében

Az adatmentés a vírustámadások esetén nélkülözhetetlen szolgáltatás tényező. Minden olyan vállalkozásnak szüksége van rá, mely nagyobb mennyiségű, és részben, avagy egészben nélkülözhetetlen dokumentumokat kezel ügymenete során. Amennyiben az Ön vállalatában ilyen típusú adatkezelés áll fenn, szükséges lehet az Ön számára a biztonságos adatkezelés, a mentésből történő helyreállítás, valamint a rendszergazdai felügyelet. Az Eurosand Computer Kft. beüzemeli Önnek gépparkját, és karban is tartja azt Önnek, hogy alkalmazottai meghibásodás esetén rövid ideig üljenek tétlenül a gépeik előtt.

Adattárolás akár ezer évig

Adattárolás akár ezer évig

Az adattárolók élettartamával ritkán foglalkoznak, pedig vannak területek, ahol nagyon fontosak. Becslések szerint a merevlemezek 40 évet bírnak ki a Föld mágneses mezejében, a CD-k és DVD-k pedig ideális körülmények között akár 30-100 évig is megőrizhetik a tartalmukat.

Adattárolók egyvelege gyors csatlakozókkal

Adattárolók egyvelege gyors csatlakozókkal

Ahogy közeledik a következő év, úgy válnak egyre elterjedtebbé a különböző, USB 3.0-s csatlakozóval ellátott adattárolók. Az új szabvány gyorsabb átviteli sebességet biztosít, ami nagyon jól jöhet, ha egyszerre sok adatot kell átmásolni az egyik meghajtóról a másikra. Persze vannak olyan vállalatok is, amelyek másfajta extrával próbálják elnyerni a vásárlók szimpátiáját.

Automatikus adatmentés

Automatikus adatmentés

A Seagate bebizonyítja, hogy nem kell ahhoz Apple-nek lenni, hogy egy innovatív, kompakt és rendkívül egyszerűen használható adatmentő egységet lehessen piacra dobni. A vállalat az Apple Time Capsule mintájára egy különleges újdonsággal rukkolt elő: az adatmentő termék Windows alapú számítógépek számára kínál automatikus, a teljes rendszerre kiterjedő adatmentő szolgáltatást. A külső merevlemezzel és hatékony szoftverrel rendelkező termék a Replica nevet viseli.

Az adatmentés műhelytitkai

Az adatmentés műhelytitkai

Folytatjuk sorozatunkat, s az IT café kérdéseire, csakúgy mint az adattörlésről szóló interjúban, Molnár Géza, az adatmentés technikai vezetője, illetve Kertész Zoltán adatmentési mérnök, a Kürt Zrt. munkatársai válaszoltak.

Az EMC tárolási megoldásaival korszerűsít

Az EMC tárolási megoldásaival korszerűsít

Az informatikai infrastruktúra-megoldások világszinten vezetőnek számító gyártója, az EMC (NYSE: EMC) bejelentette, hogy az Eastern Michigan University az EMC tárolási megoldásai segítségével kívánja javítani az adatközponti műveletek felügyeletét és a fontos adatok védelmét.

Backup

Backup

A Storagekereső segít, hogy olyan rendszerrel dolgozhassunk, ami megkönnyíti az adat előhívást és adatmentést. A nagy vállalatoknál, amelyeknek számtalan fióktelephelye van, gyakran nem árt, hogyha hozzáférnek a másik adataihoz is. A HDS eszközével a jogos felhasználóknak nem jelent problémát, a fájl kezelés és betöltés, így megszakítás nélkül tudják végezni a dolgukat a frissített információkkal. Az adatmentés a Hitachi Data Systems-el már nem jelent gondot egy multinak sem, mely letesztelte a rendszert. A backup tárhely sokkal stabilabbá teszi a fájl kezelést! Klikkeljen a Stroragekereső honlapjára és nézze meg az ott fellelhető részletes véleményeket. Tesztelje le a rendszert és 100%, hogy utána nem akarja majd a véletlenre bízni vállalkozása bizalmas adatainak biztonságos tárolását és előhívását!

Barakuda

Barakuda

Cégünk vállalja adatainak mentését vagy visszaállítását bármilyen típusú adathordozóról. Az esetek 97%-ban sikeresen vissza lehet állítani az adatokat hibás tárolóeszközökről. Az adatmentési eljárás során nem cél a hiba okának felderítése, sem az eszköz megjavítása.

Tuti menü