Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Adatmentés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Adatmentés képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: adatmentes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 128 db
 1 Terrabyte és nagyon drága

1 Terrabyte és nagyon drága

Nagyon gyorsan elérték a memóriaalapú adattárolók a merevlemezek kapacitását. Igaz, elég durva áron. Néhány év, és az egységnyi kapacitásra jutó költség közel meg fog egyezni a merevlemezeknél és az SSD-knél - ígérte az OCZ Technology Group nemrég. Nos, habár ez még nem következett be, egy másik fontos mérföldkövet sikerült elérni: a legújabb memóriaalapú háttértárak kapacitása winchesteri szintre emelkedett.

 A HP új adatvisszaállítási megoldása

A HP új adatvisszaállítási megoldása

A HP által bemutatott adatmentési és visszaállítási megoldásával a vállalatok akár a céges hálózaton kívül is védhetik az asztali és noteszgépek helyi merevlemezén tárolt növekvő mennyiségű információt.

 Hitelkártya formájú adattárolók

Hitelkártya formájú adattárolók

A Storage Appliance Corp bejelentette a legújabb Clickfree Traveler megoldását, mely egy hitelkártya formájú és méretű egyszerűen használható biztonsági adattároló, de vannak más kártya formátumú megoldások is a picaon.

 Szerver bérlés

Szerver bérlés

Amennyiben reklámmentes tárhely csomagot szeretne bérelni, nálunk már évi 5.000 Ft-ért lehetősége van erre. Ingyenes tárhely csomagunk egy keskeny felső sávban fizetett hirdetéseket tartalmaz.Cégünk kiemelt figyelmmel kezeli a domain regisztrációs üzletágat. .hu, .com, .net, .org és .eu domainek regisztrálását is kedvező áron, gyorsan intézheti nálunk.VPS szerver szolgáltatásunk alkalmas mindenfajta automata forex kereskedést segítő szoftver állandó, megszakításmentes futtatására.

 Tárhelyek

Tárhelyek

Nálunk lehetőség van egyedi tárhely bérlésére is. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és ajánlatot adunk egyedi igényekre is.Ügyfélbarát szolgáltatást nyújtunk. Önnek csak a nagyobb tárhely, és a kisebb közötti árkülönbséget kell megfizetnie, és máris átállítjuk tárhely szolgáltatását.Nem csak nálunk regisztrált domain esetén adunk ingyenes DNS szolgáltatást. A nálunk bérelt tárhelyhez is ugynaúgy nyújtjuk ingyenes szolgáltatásunkat.Egy tárhely csomaghoz korlátlan mennyiségű domain nevet regisztrálhat nálunk. Így nem marad le egyetlen fontos névről, vagy végződésről sem.

0-24 Adat helyreállítás

0-24 Adat helyreállítás

- Adatmentés, adat helyreállítás. - Vírusirtás, vírusvédelem, PC installálás. - Internet szerelés, WIFI router beállítása. - Irodai Számítógép hálózat üzemeltetése, javítása. - Weboldal készítés, domain, keresőoptimalizálás. - Számítógép szervízelés háznál

2 milliárdot ért a deduplikáció

2 milliárdot ért a deduplikáció

Az EMC szakemberei hisznek abban, hogy hatalmas jövője van lemez alapú adatmentésnek és a felhő alapú rendszereknek. Az elmúlt időszak két nagy volumenű hírét kommentálták a EMC szakértői egy sajtóreggelin. Az egyik téma a 2,1 milliárd dolláros DataDomain felvásárlás technológiai, üzleti és stratégiai háttere volt, míg a másikat a VMware - CISCO - EMC szövetség aktuális kérdései szolgáltatták.

2- és 4 TB-os WD hálózati adattárolók érkeztek

2- és 4 TB-os WD hálózati adattárolók érkeztek

A Western Digital My Book World Edition névre keresztelt meghajtócsalád két új taggal bővült: a második generációs hálózati adattároló rendszerek 2 TB-os és 4 TB-os adattároló kapacitással bírnak és igen biztonságos megoldást nyújtanak a felhasználóknak fontos adataik tárolására.

640 GB-os mobil merevlemezek a Samsung-tól

640 GB-os mobil merevlemezek a Samsung-tól

A Samsung mobil merevlemez kínálata népszerű a piacon, így sokak számára örömteli hírnek minősülnek majd az alábbi sorok. A vállalat bejelentette legfrissebb mobil külső merevlemezét, amely 640 GB-os adattároló kapacitással áll a felhasználók rendelkezésére, és természetesen most is tartalmaz olyan alapszolgáltatásokat, mint például az automatikus adatmentés, vagy a személyes fájlok titkosítása.

Hirdetés
A hazai piacon a SonicWALL

A hazai piacon a SonicWALL

A SonicWALL Continuous Data Protection termékeivel néhány fős cégektől középvállalatokig nyújt kulcsrakész megoldást az adatmentésre és -visszaállításra. Az 1991-ben alapított SonicWall eredetileg Apple Macintosh gépekhez kínált hálózati termékeket. Mára portfóliójuk három fő ágazatra választható: hálózati biztonság, a tartalom biztonsági szűrése és az üzleti működés folyamatosságát biztosító megoldások. Termékeik közé tartoznak tűzfal, UTM (Universal Threat Management - Univerzális Fenyegetettség Menedzsment), VPN (Virtual Private Network - Virtuális Magánhálózat), adatmentés és visszaállítás, e-mail tartalomszűrés, előfizetés-alapú, hozzáadott érték szolgáltatások.

A jövő irodájának biztonsági fenyegetései

A jövő irodájának biztonsági fenyegetései

Az ipari kémkedés jövője. A jövő irodájában a biztonsági veszélyek legfőbb forrása, hogy az adatokat fizikailag kicsi, ámde nagy tárolókapacitással rendelkező eszközökön tárolják. Az alkalmazottak egyre kisebb, közönséges adathordozókon - például USB-meghajtókon, hordozható multimédia-lejátszókon, valamint mobiltelefonokon - hatalmas mennyiségű adatot csempészhetnek ki észrevétlenül az irodából.

A SanDisk Ultra Backup az adatmentésben jeleskedik

A SanDisk Ultra Backup az adatmentésben jeleskedik

A SanDisk bejelentette legújabb pendrive-ját, amely titkosítási és biztonsági mentéseket támogató funkciókkal rendelkezik. Az USB-s adattároló eszközök biztonsági szempontból számos kockázatot hordoznak. Egyrészt apró méretüknél fogva könnyedén elveszíthetjük őket, és ezáltal illetéktelen kezekbe kerülhetnek, másrészt meglehetősen sérülékenyek. E kis eszközök ugyanakkor egyre nagyobb kapacitással rendelkeznek, minek köszönhetően mind több adat válhat kiszolgáltatottá. Annak érdekében, hogy a kockázatok mérsékelhetők legyenek a gyártók egyre több biztonsági funkcióval vértezik fel a pendrive-okat. Így már számos olyan típus érhető el, amelyek hatékonyan és egyszerűen kezelhető titkosítási szolgáltatásokkal rendelkeznek. A SanDisk fejlesztői a legújabb adattároló kifejlesztésekor azonban ennyivel nem elégedtek meg.

A Seagate szállítja kimondottan adatmentésre...

A Seagate szállítja kimondottan adatmentésre...

A Seagate májusban már megkezdi Replica külső merevlemezének szállítását, melynek egyetlen funkciója a PC teljes, minden állományra kiterjedő mentése. A Replica két változatban jut el a fogyasztókhoz, 250 gigabájtos egygépes és 500 gigabájtos, több PC-t felügyelő változatban.

Absonic

Absonic

Cégünk több mint egy évtizede foglalkozik számítógépes digitális hangrögzítéssel. Rendszerünk saját fejlesztésű szoftver és hardver elemekből épül fel. Követve a változó piaci igényeket és a technikai fejlődést, folyamatosan fejlesztjük rendszerünket. Megoldásokat kínálunk az egy-két analóg telefonvonalas és mikrofonos rögzítéstől a több száz csatornás analóg, és digitális vonalak, VoIP, illetve URH készülékek rögzítéséig. Hangfeldolgozó szoftverünk Windows operációs rendszerű számítógépeken használható, a rögzítendő forrástól függően hardver elemeket kínálunk; így költséghatékony rendszer építhető ki.

Adatangyal

Adatangyal

Kevés kellemesebb van annál, mint amikor vasárnap, a nagymama finom ebédje után a család elnyúlik a nappaliban, ejtőzés közben elindul a beszélgetés, amelynek fonalán előkerülnek régi családi történetek, azután pedig a korabeli fényképek, hogy aláfessék az anekdótákat. Nincs néha kellemetlen érzésed attól, hogy Te ugyanezt nem tudod majd megtenni? Hogy miért nem? Mert a digitális fényképezőgépeddel százszámra készített felvételeidet nem szoktad kinyomtatni, inkább gondosan gyűjtöd őket valamelyik számítógéped merevlemezén, ami viszont egyszer meghibásodhat és ott lesz a teljes adatvesztés!

Adatmegőrző online adatmentési szolgáltatás

Adatmegőrző online adatmentési szolgáltatás

Mi is az Adatmegőrző ? Szolgáltatásunk az Ön adatait az Internet segítségével, titkosítva és tömörítve, maximális biztonságban őrzi, miközben Ön elmentett adataihoz bármikor gyorsan hozzáférhet. Miért nem elég, ha CD/DVD lemezre mentem az adataim ? Az online adatmentés automatikus, nem igényel külön adathordozót, gazdaságos, környezetbarát és kiküszöböli a hagyományos mentési módszerek hátrányait (emberi tényező, adathordozó sérülés, elemi kár stb.).

Adatmentés

Adatmentés

Előfordult már Önnel, hogy nem archiválta kellő gondossággal valamilyen fontos adatát és az adathordozó meghibásodása folytán elvesztek kedvenc képei, fontos munkái, családi videofelvételei, stb.? Még nem? Ön szerencsés! Ha véletlenül Önnel is megesne ez, ne essen pánikba, keressen fel!

Tuti menü