Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Adatmentő Szoftverek képes leírás - Adatmentés.tlap.hu
részletek »

Adatmentő Szoftverek - Adatmentés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: adatmentes.tlap.hu » Adatmentő Szoftverek
Keresés
Találatok száma - 11 db
Absonic

Absonic

Cégünk több mint egy évtizede foglalkozik számítógépes digitális hangrögzítéssel. Rendszerünk saját fejlesztésű szoftver és hardver elemekből épül fel. Követve a változó piaci igényeket és a technikai fejlődést, folyamatosan fejlesztjük rendszerünket. Megoldásokat kínálunk az egy-két analóg telefonvonalas és mikrofonos rögzítéstől a több száz csatornás analóg, és digitális vonalak, VoIP, illetve URH készülékek rögzítéséig. Hangfeldolgozó szoftverünk Windows operációs rendszerű számítógépeken használható, a rögzítendő forrástól függően hardver elemeket kínálunk; így költséghatékony rendszer építhető ki.

Adatangyal

Adatangyal

Kevés kellemesebb van annál, mint amikor vasárnap, a nagymama finom ebédje után a család elnyúlik a nappaliban, ejtőzés közben elindul a beszélgetés, amelynek fonalán előkerülnek régi családi történetek, azután pedig a korabeli fényképek, hogy aláfessék az anekdótákat. Nincs néha kellemetlen érzésed attól, hogy Te ugyanezt nem tudod majd megtenni? Hogy miért nem? Mert a digitális fényképezőgépeddel százszámra készített felvételeidet nem szoktad kinyomtatni, inkább gondosan gyűjtöd őket valamelyik számítógéped merevlemezén, ami viszont egyszer meghibásodhat és ott lesz a teljes adatvesztés!

CopyNotify

CopyNotify

A CopyNotify segítségével megakadályozható, hogy jogosulatlan személy bizalmas információkat mentsen ki egy hordozható eszközre (pl.: USB, CD/DVD), valamint hogy e-mailen keresztül bármilyen illetéktelen adat, program kerüljön a számítógépre, amely súlyos károkat okozhat. További előnye a programnak, hogy lehetővé teszi egy központi helyről az összes CD/DVD meghajtó letiltását, illetve az e-mail csatolmányok, CD/DVD, Bluetooth-on keresztüli adatmozgások megfigyelését, ellenőrzését. Energiagazdálkodási modulja, pedig felismeri a hálózatban működő inaktív számítógépeket és értesítést küld róluk a rendszergazdának. Az automatikus lekapcsolás funkcióval, pedig további energiát és pénzt takaríthat meg. Próbálja ki Ön is a 15 napos próbaverziót, vagy kérjen egyéni árajánlatot oldalunkon.

Hard Disk Sentiel

Hard Disk Sentiel

A Hard Disk Sentinel egy több operációs rendszert támogató merevlemez ellenőrző és felügyelő alkalmazás, melynek célja: merevlemez problémák és teljesítmény csökkenés felderítése, várható meghibásodás előrejelzése és megelőzése. A merevlemez állapotát a lehető legrészletesebben kijelzi és átfogó szöveges értékelést készít. Számos listázási, riasztási és teszt funkció gondoskodik a maximális adatbiztonságról.

Letöltés Zona - Cobian Backup

Letöltés Zona - Cobian Backup

A Cobian Backup 8.4 segitségével gyorsan és biztonságosan készíthetünk biztonsági mentéseket fájlokról és mappákról. A szoftverben kijelölhetjük melyik fájlról, mappáról vagy könyvtárakról készitenénk backup-et.

Mailstore email archiváló

Mailstore email archiváló

Szeretné levelezését biztonságban tudni? Szeretné, ha nem vesznének el a levelek, még szándékos törlés esetén is? A Mailstore segí?ségével egy központi helyre archiválhatja a leveleit. Nem lesz szüksége új szerverre, mert a levelezés növekedését megakadályozza a Mailstore. Több forrásból képes a leveleket összeszedni a rendszer, ez lehet SBS szerver, vagy Exchange. Ismeri az ismert levelező klienseket pl. Thunderbird, Outlook, vagy a jól bevált IMAP/POP3 fiókokat. A Mailstore különösen hasznos pénzügyi és gyógyszerészeti területen, ahol a Mailstore képes a különböző jogi feltétetelek teljesíteni, pl. a levelek X évig visszakereshetők legyenek.

Shelter szállodai szoftver

Shelter szállodai szoftver

Szállodát, éttermet, netán fitness termet vagy wellness központot üzemelhet, de nem hallott még az éttermi rendszerek nagyszerűségéről? Itt a remek alkalom a teljes automatizálásra, a menedzsment kialakítására! Keressen minket, igényelje a szállodai szoftver vagy éttermi szoftver programok egyikét! Profi elszámoltató rendszereinket is csak ajánlani tudjuk: a pincér program és a vendéglátó program mindenben a segítségére lesz! Ha megbízható üzlettársakat keres, döntsön ezek mellett! Növelje a bevételét akár már ma!

Symantec Backup Exec Family

Symantec Backup Exec Family

A Symantec most először csinált a Backup exechez magyar nyelvű oldalt, vannak rajta hasznos információk valamint link a próbaverzió letöléséhez. Elérhetőség a supporthoz, ez sajna angol oldalra dob át. A HAL videókat érdemes megnézni elég viccesek! A különböző hardwarespecifikus videók is hasznos infókat tartalmaznak.

SyncBack

SyncBack

SyncBack egy flexibilis és erőteljes adatmentési és szinkronizáció program, amellyel másolatokat tudunk készíteni fájlokról és mappákról vagy szinkronizálni azokat. SyncBacket akár kezdő vagy haladó használó is könnyen tudja kezelni otthon vagy munkahelyen arra, hogy a fontos adatokat megvédje a gépen. A program több lehetőséget kínál, hogy régi vagy újabb fájlokat mentsünk és azt a lehetőséget is, hogy akár kihagyunk mentésből fájlokat. A szoftver mentéseket készít dátum, méret alapján vagy az opcionális MD5-ös módszerrel, amely a legkisebb változást is észre veszi. SyncBack továbbá támogatja a tervezett mentéseket és az FTP és zip tömörítést egy mentésről.

Hirdetés
VDP

VDP

Hisz a digitális üzleti megoldásokban, új megoldásokkal erősítené vállalkozását, de csak a könnyen kezelhető, kipróbált programokban bízik? Ajánljuk figyelmébe a Konica Minolta dokumentumkezelő rendszereit, amelyek tökéletesen direkt marketing, workflow management, VDP profi kivitelezéséhez. Nyomdai alkalmazásokban is élen járunk, legyen az nyomdai előkészítés vagy nyomtató program. Ha nyomdagép, fotónyomtató, press gép érdekli, itt a piacon elérhető legkiválóbb minőségű, legjobb ár-érték arányú gépeket találja. Nézzen szét kínálatunkban!

WebSystems - professzionális megoldások

WebSystems - professzionális megoldások

Hiszek abban, hogy az internet használata és az ott megjelenés ma már nélkülözhetetlen. Az internet adta lehetőségek használata nélkül már nem teljesíthet kiemelkedően senki. A WebSystems.hu elsődlegesen azért jött létre, hogy magánszemélyek és vállalkozások Interenetes megjelenésében segédkezzen. A domain név lefoglalásától, a honlap elkészítésén keresztül a honlap adatokkal való feltöltéséig egy segítő kezet nyújtson.

Tuti menü