Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Adatmentés - Újdonságok, Hírek, Érdekességek képes leírás: Telemarketing - Weboldal [2. oldal]
részletek »

Adatmentés - Újdonságok, Hírek, Érdekességek: Telemarketing - Weboldal [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: adatmentes.tlap.hu » Adatmentés - Újdonságok, Hírek, Érdekességek
Keresés
Találatok száma - 21 db
Telemarketing felsőfokon

Telemarketing felsőfokon

17 éves tapasztalatom az, hogy egy saját alkalmazottal szemben nem tudnak olyan elvárást biztosítani. Bízza szakemberre telemarketinges kampánya lebonyolítását! Amennyiben cége telephelyeinktől távol van, lehetőség van a projekt tanácsadói szerepkörben történő levezénylésére is. Vegye fel velünk bátran a kapcsolatot, kérje díjmentes konzultációnkat, vagy hírlevelünket honlapunkon!

Vállalati szintű adatmentés a klienseken

Vállalati szintű adatmentés a klienseken

Az EMC bejelentette, hogy az EMC Avamar szoftver legújabb változatával kibővíti a nagyvállalati mentési szolgáltatásait az asztali és a hordozható számítógépekre. Az új, Windows és Macintosh alapú kliensekkel, a mentéshez és visszaállításhoz használható végfelhasználói felülettel valamint az adminisztrációs eszközökkel az Avamar vállalati adatvédelmi szolgáltatásai az asztali és noteszgépekre is kiterjeszthetők. Az Avamar használatával a mentések nem zavarják a munkát, miközben az önkiszolgáló helyreállítási modell megkönnyíti a végfelhasználók számára az adatok visszaállítását.

weblap

weblap

Weblapunkon minden hasznos és érdekes információ fellelhető, mely a weboldalakkal kapcsolatos. Nézzen körül oldalunkon, ha bővebben tájékozódni szeretne a honlap szerkesztésről, valamint a tárhelyekről. A weblap szerkesztés konkrét részleteiről is szerezhet információkat. Forduljon hozzánk, nálunk a szakértelem a megbízhatósággal és a magas színvonallal találkozik minden esetben. A honlapok, és az azokhoz kapcsolódó felhasználási módok terén egyaránt számos alternatívát ajánlunk, és a legjobb megoldásokat kínáljuk az elvárásokat figyelembe véve.

Weboldal készítés

Weboldal készítés

Cégünk elsősorban komplett weboldalak tervezésével és készítésével foglalkozik. Először megtervezzük a weboldal modern valamint használhatóság szerint kimagasló designját, tartalomkezelőjét, teljeskörűen testreszabjuk, utána a működő weboldalt kulcsrakészen adjuk át tisztelt megrendelőinknek. Az készült website szép és tartalmas lesz, de ha azt szeretnénk, hogy ezt a látogatóink is észrevegyék, elvégezzük a site keresőoptimalizációját is. Egyszerű, vagy komplex, webáruház, portál... mi számunkra nem létezik túl kicsi vagy túl nagy megrendelés.

Tuti menü