Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Adatmentés Szolgáltatás I-W képes leírás: Üzleti - Xoo [3. oldal]
részletek »

Adatmentés Szolgáltatás I-W: Üzleti - Xoo [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: adatmentes.tlap.hu » Adatmentés Szolgáltatás I-W
Keresés
Találatok száma - 44 db
Üzleti CHat Ingyen

Üzleti CHat Ingyen

Üdvözli Önt a supportchat.hu csapata. Segítségünkkel weboldalának látogatói bármikor, azonnali real-time chat kapcsolatot létesíthetnnek Önnel, és kollégáival. Ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy nagyobb hatékonysággal legyenek weboldalának látogatóiból ügyfelek, és jobban kedveljék cégét, szolgáltatásait.

Videó digitalizálás

Videó digitalizálás

Problémát jelent, hogy régi videói megfakulnak, szalad a kép, sistereg a hang? Esetleg nincs is már olyan lejátszója, amivel meg tudná nézni régi felvételeit? Erre kínálok megoldást! Hívjon! Segíteni akarok és tudok is Önnek! Mivel is foglalkozom? A DIGITALL - videodigitalizálás megmenti emlékeit a további minőségromlástól.

VPS No1

VPS No1

Ez az oldal elsősorban cégünk hosting megoldásait hivatott bemutatni. Magyarországon egyedülállóan fejlett technológiával, komoly infrastrukturával nyújtunk virtuális szerver szolgáltatást ügyfeleinknek. Tekintse meg ajánlatunkat, árainkat, VPS csomagjainkat. Ügyfélszolgáltatunk a nap 24 órájában áll rendelkezésére.

VrtuálisSzerver

VrtuálisSzerver

Cégünk komplex hoszting megoldásokat kínálnak egyszerű tárhely bérléstől a gigabites server elheylezési problémák megoldásáig. Virtuális server szolgáltatásunk a minőségnek és a kedvező árnak köszönhetően dinamikusan fejlődik. Amennyiben Önnek VPS, vagy más hoszting szolgáltatásra lenne szüksége, tekintse meg ajánlatunkat, hasonlítsa össze másokéval, és csak ezután döntösn.

Web Dream Studio

Web Dream Studio

Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy egy óvatlan mozdulat, vagy meghibásodás, esetleg szoftveres probléma miatt fontos, esetleg pótolhatatlan adatokat vesztett. Megfelelő technikai háttérrel és szakmai hozzáértéssel, lehetőséget biztosítunk adathordozók előzményeinek, esetleg törölt vagy újraformattált tartalmainak visszaállítására, adatok kimentésére. Adatmentési szolgáltatásunk sikerdíjas, melynek munkadíjáról az ingyenes felmérést követően tudunk ajánlatot adni. Leendő ügyfeleinket biztosítjuk a maximális diszkrécióról, és a mentett adatok zártan történő kezeléséről.

Weboldal tárhely

Weboldal tárhely

Üdvözli Önt a Weboldal.org, A minőségi webes megoldások szállítója. Cégünk a webes megjelenés, és értékesítés területére specializálódott, és ezen területen komoly tapasztalatokat is szereztünk, és ma egy olyan teljeskörű meogldást tudunk nyújtani Önnek, mely segítségével kockázatmentesen kezdhet internetes vállakozásba, vagy jelenhet meg a neten.

Webtárhely

Webtárhely

HU Domain és 100MB Tárhely 1750 Ft./Év bruttó! Nincs rejtett költség! Biztonság, Minőség! Korlátlan viszonteladói webtárhely 2GB=24.875Ft/Év bruttó.Szervereink és irodánk Magyarországon, Budapesten a Victor Hugo utca 18-22. sz. alatt található (BIX központ). Gyors, megbízható rendszerünk (C panel) és ügyfélszolgálatunk elősegíti a zökkenőmentes üzemeltetést. Minőségi tárhely szolgáltatásainkkal és alacsony árainkkal szeretnénk új és már meglévő ügyfeleinket hozzá segíteni a sikeres webmegjelenéshez minden téren a weblapok elkészítésén át a weboldalak tárolásáig.

Winchester

Winchester

Mikor és kiknek ajánljuk? Ha notebookja vagy asztali számítógépe bekapcsolásakor nem indul el az operációs rendszer (Windows XP, Vista, stb.) vagy egyéb jelenséget tapasztal, többek között a merevlemez (winchester) fizikai vagy logikai meghibásodása okozhatja a hibát. Amennyiben adatait szeretné biztonságban tudni, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Adatmentő szolgáltatásunk országos szintű, ezért vidéki és budapesti magánszemélyeket vagy cégeket egyaránt várunk!

Xgiga.hu Tárhely

Xgiga.hu Tárhely

Nem a legolcsóbb tárhely szolgáltató. Pont addig a pontig szálltunk be az árversenybe, amíg még megéri úgy, hogy a szolgáltatás szinvonal ne essen le. Mit nyújtunk? Valódi márkás szerverek, RAID, és még egy biztonsági mentés mindenről. Továbbá 24 órás rendszergazdai felülgyelet, több rendszergazda felel minden szerverért.

Hirdetés
Xoo FTP adatmentés

Xoo FTP adatmentés

Az Xoo.hu és a mögöttünk dolgozó szakember gárda komplex informatikai megoldásokat nyújt Önnek. Hosting megoldásaink minden szegmenst lefednek, legyen szó webtárhelyről, szerver elhelyezésről, vagy virtualizációról. Kiforrott megoldásokat használunk az informatika minden területén. Saját, modern szerverteremmel rendelkezünk a BIX központban, melyben a saját szervereink is üzemelnek. Ezen infrastruktúrának köszönhetően az ország egyik lenagyobb web tárhely szolgáltatói vagyunk. Tekintse meg ajánlatunkat, és kérdezzen bátran, ügyfélszolgálatunk várja jelentkezését e-mailben, telefonon és chat-en.

Tuti menü