Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Adatmentés Szolgáltatás I-W képes leírás: online - Tárhely2 [2. oldal]
részletek »

Adatmentés Szolgáltatás I-W: online - Tárhely2 [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: adatmentes.tlap.hu » Adatmentés Szolgáltatás I-W
Keresés
Találatok száma - 44 db
online adatmentés - előzze meg a bajt.

online adatmentés - előzze meg a bajt.

Ha számítógépét eltulajdonítják, meghibásodik vagy merevlemeze tönkremegy, a szerverről bármikor letöltheti fontosabb dokumentumait, képeit. Ha nem szeretne ezzel bajlódni, kollégánk a kívánt fájlt akár email-ben is elküldheti önnek. A mentett anyagok természetesen a felhasználói név és jelszó ismeretében bárhonnan hozzáférhetőek. Csak egy internet kapcsolat szükséges hozzá. Az adatmentés tehát akár otthonában vagy úton is hozzáférhető (csak olvashatóak a fájlok). Adatait naponta egyszer az ön által választott időpontban , vagy gyakrabban automatikusan mentjük. A számítógépre telepített programnak megadhatja, hogy mely könyvtárak tartalma legyen lementve a távoli szerverre. Ezt természetesen menet közben változtathatja. Amint új fájl kerül ebbe/ezekbe a könyvtárakba a mentése is megtörténik.

P8 Hosting

P8 Hosting

Hosting szolgáltatóként már évek óta a hazai piac egy fontos szereplői vagyunk. Szolgáltatásaink a hoszting szektor minden egyes szegmensére kiterjednek, és minden területen komoly eredményeket értünk el. Több, mint 8.000 webtárhely szolgáltatást igénybevevő ügyfelünk van, akik saját szervertermünkben elhelyezett szervereinken keresztül kapják szolgáltatásainkat. A p8.hu portál jóideje ingyenes tárhely szolgáltatást is nyújt azoknak, akiknek arra van szükségük. Mindezt egyedülálló módon reklámmentesen biztosítjuk felhasználóinknak.

Pannako

Pannako

Ha adatai váratlanul vagy fenyegető előjelek után megsérültek, ne keseredjen el: mi megoldást kínálunk! Valójában az adat nem vész el, legfeljebb nehéz - ritka esetben pedig lehetetlen - visszaállítani. Abban az esetben ha bekövetkezett a probléma, semmiképp se próbálja meg házilag orvosolni, ugyanis miközben adatait próbálja menteni, előfordulhat, hogy a helytelen kezelés miatt nemhogy megoldja a problémát, hanem ront a helyzeten. Ezért bízza szakértőkre a feladatot! Díjmentesen adunk tanácsokat, felvilágosítást az ekkor szükséges teendőkkel kapcsolatban!

Pc Life

Pc Life

A Pc Life Kft. 2008 szeptemberében alakult a számítástechnika területén eltöltött többéves sikeres szerepvállalás után. A Pc Life Kft. Heves megye egyik legnagyobb raktárkészletével rendelkező használt számítógép kiskereskedése. Weboldalunkon az általunk forgalmazott termékek képekkel is illusztrált leírását, specifikációját, árlistáját ismerheti meg, valamint igyekszünk a legszükségesebb információkkal ellátni vásárlóinkat.

PC mentő

PC mentő

Elege van a "majd jövök" tipusú rendszergazdákból? Sokaknak ismerősek a "jövő héten jövök", "majd megoldom" idézetek, amik szállóigévé váltak a "szomszéd rendszergazdáktól". Mi eredményesen küzdünk, hogy ezek az idézetek csak rossz emlékek legyenek ügyfeleinknél! Helyszíni javítás: Helyszínen megjavítjuk, amennyiben lehetséges, ha nem, beszállítjuk szervizünkbe, ahol hatékonyan és gyorsan szervizeljük, majd előre egyeztetett időpontban hibátlanul visszavisszük, üzembe helyzzük Önnél. Javítás szervizünkben: Természetesen szervizünkben átvesszük, javitjuk az Ön számítástechnikai berendezéseit, majd Ön ezeket, rövid időn belül hibátlanul átveheti nálunk. Nem indul a gép, nem fér hozzá adataihoz? Nyugodjon meg! tudunk segíteni! Meglesz minden! Szinte minden médiáról, háttértárról vállalunk adatmentést, a bizalmas adatok teljes diszkréciójával. Winchester meghibásodás esetén is 90-100% is lehet a menthetőség!

Profi rendszergazda

Profi rendszergazda

Cégünk az informatikai és telekommunikációs szolgáltatások széles palettájával bír. Teljes körű hálózatépítést és irodai IT infrastruktúra karbantartást vállalunk. Ügyfelünk számára minden informatikai kérdésben naprakész tanácsot és ajánlatot tudunk adni. Levesszük a terhet a válláról, hogy Ön az üzlettel foglalkozhasson, és ne az informatikával bajlódjon.

Soft-Tech EU

Soft-Tech EU

A Soft-Tech EU széleskörű informatikai szolgáltatásokat biztosít megrendelői részére. Nem csupán az ipari automatizálás, a szoftverfejlesztés, vagy a hálózatépítés tárgykörben produkálunk kiemelkedő minőségű fejlesztéseket és támogatást, de az informatikai rendszerek, egyedi hardverek és egyedülálló eszközök készítése, javítása és felügyelete mellett tanácsadással, oktatással, optimalizálással és tervezéssel egyaránt foglalkozunk. Széleskörű szolgáltatásaink között szerepel még a rendszergazdai feladatok ellátása és az adatmentés is.

Sürgősségi adatmentés

Sürgősségi adatmentés

Adatvesztés? Vírusfertőzés? Formázás? Eltűnt partíció? Áramszünet? Hibás telepítés? Elfelejtett jelszó? Nem csak adatait mentjük meg, összeomlott operációs rendszerét átmentjük meghibásodott merevlemezéről egy másik merevlemezre, és Ön máris dolgozhat tovább! Kérdezze a szakértőt! Az adatvesztés leggyakoribb okai: Fizikai lemezhiba Véletlen formázás Vírusfertőzés Hibás telepítés Véletlen törlés Sikertelen partíció átméretezés Elfelejtett jelszó Logikai sérülés Bármikor, bárkivel megtörténhet, hogy elveszti a számára fontos adatokat. Lehet egyszerű felhasználó, de akár rendszergazda is, nincs 100%-os védelem az adatvesztés ellen. Képzelje el, hogy egy ilyen esetben elveszítheti régóta őrizgetett családi felvételeit, fontos céges adatait, dokumentumait. Mennyi ideig tart, ha Ön pótolni, javítani próbálja; pótolhatóak-e egyáltalán az elvesztett adatok? Mennyi időt veszít ezzel? Mikor tudja folytatni a megkezdett munkát? Mi a teendő? Forduljon szakértőhöz, akinek több éves rutinja van az adathelyreállításban, illetve az informatika területén.

Szakszerviz.Net Számítógép javítás

Szakszerviz.Net Számítógép javítás

Számítógép szervizünk vállalja PC-k notebookok, és egyéb személyi- és szerver számítógépek javítását, karbantartását, márkafüggetlen és szakszerű szervizelését, díjtalan kiszállással, és javítás esetén ingyenes bevizsgálással. Kiszállás, javítással, bevizsgálással 5200 Ft. Rendszertelepítés igényeknek megfelelően 6990 Ft. Kiszállás: Javítás esetén ingyenes. Bevizsgálás: Javítás esetén ingyenes

Hirdetés
Szerver Hosting

Szerver Hosting

Évek óta foglalkozunk szerver elhelyezési megoldással. Szervertermünk redundánsan klimatizált, és szervereinek redundáns tápellátást biztosítani. VPS és tárhely szolgáltatásaink is saját szervertermünkben elhelyezett szervereken folynak. Tekintse meg ajánlatainkat, és amennyiben felkeltettük érdeklődését, esetleg valamilyen kérdése van, kérem vegye fel velünk a kapcsoaltot.

Szerver hosting BIX

Szerver hosting BIX

A SzerverHostingBIX a hazai internetes forgalom első számú központjában, a BIX-ben nyújt szerver hosting lehetőséget ügyfeleinek. Szervertermünk infrastruktúráját használva szállítunk más hosting megoldásokat is ügyfeleinknek, lefedve ezzel a hosting üzletág egészét. Így, ha Ön webtárhelyet avagy videó streaming megoldást keres, akkor is jó helyen jár.

Szerver-Hosting

Szerver-Hosting

Tekintse meg ajánlatainkat, vegye igénybe ingyenes szolgáltatásainkat, hasonlítsa össze ajánlatunkat versenytársainkéval. Saját, redundáns klimatizálással, és tápellátással felszerelt szervertermünkben kínáljuk hosting szolgáltatásainkat. Amennyiben Ön saját szerverét szeretné elhelyezni, esetleg szervert szeretne bérelni, és 100Mbit-es vagy Gbit-es szerver hosting szolgáltatást szeretne igénybe venni, akkor a legjobb helyen jár. Csúcsminőségű infrastrukturális megoldások mellett, elsőosztrályú szolgáltatást nyújtunk, ügyfélbarát, 24 órás ügyfélszolgálattal.

Tárhely

Tárhely

Tárhely és domain regisztráció megbízható forrásból. Cégünk nagy hangsújt fektet ügyfelei datainak tárolására és mentésére. Raid tárolónk biztosítja az adatok folyamatos elérését és biztonságát. Cégünk napi szinten készít minden weboldalról web és adatbázis mentést, mely mentéseket minimum 1 éven keresztül tárolja. Szükség esetén 1 napon belül vissza tudjuk állítani adatait.

Tárhely Webtárhely

Tárhely Webtárhely

Tripla tárhely 1.5Gb 2990 Ft/Év! Mentés külön szerverre.Viszonteladói webtárhely, most dupla méretben! Akciós .hu domain regisztráció 1400 Ft/Év!Ha fontos, hogy weblapja elérhető legyen 24/365 akkor válasszon minket. Több ezer elégedett ügyfél, 5 év hosting tapasztalat, gyors, szakszerű ügyfélszolgálat valamint a legkorszerűbb szerverekkel tesszük problémamentessé a tárhely szolgáltatást!

Tárhely.in, olcsó

Tárhely.in, olcsó

Azért vagyunk, hogy Önnek ne kelljen többet weboldala elérhetőségéért aggódnia. Mi biztosítjük a biztos üzemeltetői hátteret, és akár segítünk is weboldala hozzánk költöztetésében. A lényeg, hogy nyugodtan tudjon aludni, tudván, hogy weboldala e-közben is elérhető. Tárhely szolgáltatás már 300 Ft-ért egy hónapra, évees fizetés esetén, egy hónapra lebontva. PHP, MySQL, Email-ek, Aliasok, CGI, Cron, egyéni hibaoldal, jelszóval védett mappák, statisztika, Zent, folyamatos adatmentés.

Tárhely1.hu Tárhely szolgáltató

Tárhely1.hu Tárhely szolgáltató

Tárhely1.hu tárhely szolgáltatás. Egyszerű, online rendelés, és pár órán belül már fel is töltheted honlapodat. Nem csak gyorsak vagyunk, de jó táhelyet is adunk. A minőség se minden, ha nem megfizethető, de nálunk ezzel sem lesz gondod, PHP tárhelyhez már havi pár száz forinttól hozzájuthatsz, és nem is kell aggódnod az adatok biztonsága miatt sem, hiszen folyamatos mentést végzünk, és RAIS is védi adataidat.

Tárhely2

Tárhely2

Cégünk prémium kategóriás hosting megoldásokat kínál ügyfelei részére. Mi a minőségi tárhely szolgáltatás hívei vagyunk, melyet a magas rendelkezésreállás mellett igen kedvező áron tudunk nyújtani Önnek. Elsőosztályú tárhely megoldásaink mellett virtuális szerver, és szerver hosting szolgáltatásokkal is foglalkozunk. Kérem tekintse meg ajánlatunkat, és amennyiben felkeltettük érdeklődését, örömmel állunk rendelkezésére.

Tuti menü