Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Adatmentés Szolgáltatás I-W képes leírás - Adatmentés.tlap.hu
részletek »

Adatmentés Szolgáltatás I-W - Adatmentés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: adatmentes.tlap.hu » Adatmentés Szolgáltatás I-W
Keresés
Találatok száma - 44 db
Adatmentés szerverre

Adatmentés szerverre

érelt szerverét el is kell helyeznie valahol. Hol is lehetne jobb helyen, mint Victor Hugo utcai professzionálisan kialakított szervertermünkben. Nyugati mintára kialakított infrastrukturális megoldásokkal, 24 órás ügyfélszolgálattal, és sok redundanciával várjuk a kedves érdeklődőket. Szerver bérlés Irodai szerver bérlés PC, számitógép bérlés Seed Box, Arányjavítás

BestServers

BestServers

legjobb szerver szoglátlatások, béreljen szerver, melyre adatit mentheti. Nálunk a szerver elhelyezése is megoldott. vagy béreljen virtuális szervert azonos célra. A virtuális szerver, nem fizikai szerver számítógép, hanem egy fizikai szever egy elkülönített, dedikált kapacitását igénybevevő, fizikai szerverrel kapacitáson kívül azonos tulajdonsággal bíró virtuális számítógép. A valós, különösen nagy teljesítményű szerver számítógép egy szeletét használhatja a virtuális szerver bérlője. A virtuális szerver más néven VPS (Virtual Private Server) előnyei között a következők foglamazhatóak meg:

Dupla tárhely

Dupla tárhely

Webtárhely2, Minőség és kedvező ár, Önnek Hosting szolgáltatóként nálunk kiemelkedően nagy szerep jut azon ügyfelek kéréseinek, akik webtárhely szolgáltatást vesznek igénybe. A kis ügyfeleknek való megfelelés teheti lehetővé azt, hogy folyamatosan fejlődjünk, és a hosting világ élvonalában legyünk, úgy, hogy ügyfeleink mindenkor elégedettek legyenek. A menüben kiválaszthatja az Önnek szinpatikus szolgáltatást, hiszen, mitn látja, nem csak tárhely szolgáltatást nyújtunk. Saját szevertermünkben nyújtunk hosting megoldásokat, lefedve ezzel a hosting piac egészét.

FTP tárhely, Backup tárhely

FTP tárhely, Backup tárhely

Hazai hosting szolgáltatóként az embernek nehéz dolga van, mert árérzékeny környezetben kell szolgáltatást nyújtania. A többség ezt alacsonyabb színvonal mellett tudja elérni. Mi a komolyabb infrastrukturális beruházások révén hosszú távon, biztonságosan, fennakadások nélkül, és hatékonyan tudunk hosting szolgáltatásokat nyújtani, legyen szó szerver hostingról, virtuális szerverekről, avagy egyszerű webtárhely szolgáltatásról. Nézzen körül, tekintse meg ajánlatunkat, reméljük elnyerjük bizalmát, ahogy jelenlgi, elégedett ügyfeleinknek is.

ISave

ISave

Cégünk 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy az adatbiztonságot szolgáló legkorszerűbb megoldásokat elérhetővé tegye és eljuttassa minden gazdálkodó szervezet számára. Ezen cél elérésének első lépéseként 2008. március 25-én elindítottuk interneten keresztüli adatmentő szolgáltatásunkat, mely beruházás nélkül biztosítja az ügyfeleink számára a legmagasabb szintű adatbiztonságot. Szakembereink több éves tapasztalata áll az Önök rendelkezésére.

IT zone

IT zone

Oldalunkon több szűrési szempont megadásával 18 adatmentő cég közül választhat. Az alábbi űrlapon szaknévsorunkban kereshet, de az ajánlatkérés gomb megnyomásával rögtön személyre szóló árajánlatot is kérhet a vállalkozásoktól.

ITonline PC szerviz - Székesfehérvár

ITonline PC szerviz - Székesfehérvár

Számítógép javítás, számítógépes problémák diagnosztizálása és megoldása, adatmentés, hardver és szoftver beállítása, telepítése, frissítése, hálózati eszközök beállítása, vezetékes és vezeték nélküli hálózatok tervezése, kivitelezése, webfejlesztés, internet kapcsolat és levelezés beállítása, víruskeresés és -irtás, informatikai tanácsadás, általános karbantartás, tisztítás, oktatás, hardverek, szoftverek és kellékanyagok beszerzése rendszerfelügyelet.

Kulcs-Soft

Kulcs-Soft

A mai világban minden cég számára a legnagyobb kincs az információ és a számára pótolhatatlan adatok. Ha elvesznek vagy megsérülnek, komoly működésbeli zavarokat tudnak okozni a cég életében. Önnel is megtörténhet. Gondolja át, mennyi időbe és pénzbe kerülne az elveszett adatok pótlása.

Kürt

Kürt

Elvesztek fontos adatai? Ne essen pánikba! A még soha nem próbált módszerek alkalmazását ne most kezdje el! Egyetlen hibás adatmentési kísérlet is csökkenti a helyreállítás esélyét és mértékét! Adatvesztéskor a legfontosabb az adathordozó hiba utáni állapotának megóvása, és a professzinális adatmentési szolgáltatás kiválasztása. A KÜRT adatmentési technológiája szinte minden hardver és szoftver jellegű hiba adathordozó esetén alkalmazható.

Hirdetés
LiNeX

LiNeX

Közel 20 éves, kis- és középvállalkozásoknál, nagyvállalatoknál, egészségügyi intézményeknél, állami szférában, banki területen és magánszemélyeknél, különböző nyílt- és zárt forráskódú elemekből álló heterogén rendszerekben szerzett fejlesztői és üzemeltetői tapasztalattal nyújtok informatikai szolgáltatásokat. Elsősorban, de nem kizárólag nyílt forráskódú rendszerek fejlesztését és üzemeltetését végzem, emellett szervizeléssel, oktatással, szoftver- és hardvereszközök forgalmazásával és hoszting szolgáltatások nyújtásával is foglalkozom, és bármilyen felmerülő igényeket és informatikai célokat igyekszem megvalósítani.

Mav-It

Mav-It

Sajnos, majdnem mindenki szembetalálkozott már olvashatatlan CD, vagy DVD lemezzel, 'bad' sectoros merevlemezzel. Sokunkkal előfordult már az is, hogy véletlenül kitöröltünk olyan adatokat, amire még a későbbiek folyamán szükség lett volna és nem készült róla mentés. Ezekben a problémákban többnyire az adat -vagy annak egy része- visszaállítható több-kevesebb munka árán.

Minőségi hosting szolgáltatások, VPS, tárhely, domain

Minőségi hosting szolgáltatások, VPS, tárhely, domain

Megbízható VPS szolgáltatás Xen Server alapon, választható, előre telepített operációs rendszerrel, akár Windows-zal is. Tárhely szolgáltatás ISPcp Omega adminfelülettel. Domain regisztráció és fenntartás. Mindez a virtualisszerver.co-tól! Árainkat versenyképessé tettük, azonban ez nálunk nem megy a minőség rovására!

Net-Support

Net-Support

Visszaállítjuk merevlemeze vagy memória kártyája tartalmát: - ha elveszett vagy megsérült a merevlemez: FAT/NTFS leírója partíciós táblája Boot rekordja. - adatvesztés történt: formattálás, particionálás, áramkimaradás, programhiba, véletlen törlés miatt. Az adatmentési folyamat NEM minden esetben jár sikerrel.

NetCenter

NetCenter

A NetCenter célja, hogy segítséget nyújtson ügyfeleinek abban, hogy féltve őrzött és gyakran pótolhatatlan adatait ismét elérhetővé tegye reális áron. Mindennapi életünk elengedhetetlen kellékeivé váltak a számítógépek, 1-1 fontosabb adat (akár ideiglenes) elvesztése is felbecsülhetetlen károkat okozhat, ezért igyekszünk a cégünkhöz leadott adathordozókat a lehető legrövidebb idő alatt bevizsgálni, és pontos adatmentési tervet illetve árajánlatot készíteni.

NeTZ Team

NeTZ Team

Lehet, hogy Önnel is előfordult már, de ha még nem, bármikor előfordulhat, hogy megsérültek, elvesztek, különféle adathordózókon (leginkább winchester) fontos, esetleg pótolhatatlan adatai. Cégünk ezeknek az adatoknak a helyreállításával és lementésével foglalkozik.

Non-Stop Adatmentés

Non-Stop Adatmentés

Az AdatVissza csapat, az elmúlt években több ezer sikeres adatmentést hajtott végre, ez köszönhető az egyedülálló adatmentési technológiánknak, valamint a professzionális technikai felszereltségének, és nem utolsó sorban a hozzáértő, felkészült, tapasztalt kollégáinknak. Ezek elengedhetetlenek, az adatvesztés okának pontos, hatékony felderítésében, a hiba elemzésében, a gyors adatvisszanyerésben, ami biztosítja az Ön vagy cége számára, az adathiányból származó költségkiesés minimalizálását. A számítástechnikában való változásokat nyomon követve fejlesztjük, bővítjük eszközeinket, ezzel is biztosítva a minőségi munkát.

Olé hosting

Olé hosting

Az optimálias informatikai megoldások szállítója. Cégünk 2005-ös fennálása óta számtalan kis, közepes, és nagy projektben vett részt, legyen szó fejlesztésről, tanácsadásról, vagy üzemeltetésről. Szolgáltatásainkról részletes információt adunk, hogy Önnek könnyű legyen a választás. Tekintse meg az alábbi akciós ajánlatainkat.

Tuti menü