Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Adatmentés Szolgáltatás A-H képes leírás: CTEK - Web [2. oldal]
részletek »

Adatmentés Szolgáltatás A-H: CTEK - Web [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: adatmentes.tlap.hu » Adatmentés Szolgáltatás A-H
Keresés
Találatok száma - 33 db
CTEK - Bitonsági Adatmentés

CTEK - Bitonsági Adatmentés

Miben különbözünk a többi hozzánk hasonló vállalkozástól? A többiek szép designt, magas rendelkezésre állást, vagy alacsony árakat kínálnak. Mi egyszerre kínáljuk mindezeket. Ez az üzletfilozófiánk. Arra törekszünk, hogy kis és középvállalkozások, egyéni ügyfelek számára nyújtsunk testreszabott, magas minőségű szolgáltatásokat alacsony árakon. Legfőbb értékeink a megbízhatóság, hitelesség, megbecsülés. Nagy figyelmet fordítunk a környezetvédelemre eszközeink beszerzése során.

Data Security

Data Security

Társaságunk IT adatvédelemmel és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások nyújtásával, biztonságos hálózati infrastruktúra kiépítésével, meglévő rendszerek karbantartásával, fejlesztésével, sérült háttértárolók, adathordozók adatmentésével, Backup Rendszerek kiépítésével foglalkozik. A sérülékenység vizsgálat, a biztonságos hálózati kommunikáció, a hozzáférés védelem, a rejtjelzés, az elektronikus aláírás hitelesítési megoldások és a mindezen területekhez kötődő információvédelmi auditálás és tanácsadói tevékenység is szolgáltatásaink közé tartozik.

Delete

Delete

Az esetek túlnyomó többségében az adatmentés sikeres, tehát az elveszett adatok visszahozhatóak! Abban az esetben, ha probléma adódik, az a legfontosabb, hogy NE próbálja házilagos eszközökkel visszaállítani az elveszett adatait, mert az csak rontja a visszaállítás esélyeit! Inkább keressen meg bennünket telefonon vagy e-mailben, hogy a legrövidebb időn belül fel tudjuk keresni Önt!

Digiműhely

Digiműhely

Hangzóanyag, kép, mozgókép és videó digitalizálása családoknak és cégeknek. Az alábbi rövid áttekintőben a leggyakoribb lehetőségeket foglaltam össze. Előfordulhatnak teljesen egyedi kombinációk is, amik nem szerepelnek a felsorolásban. Kérem, hívjanak bátran, valószínű sok mindenben tudok még segíteni.

DigiSoft Informatika

DigiSoft Informatika

Cégünk 2000-ben alakult 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként. Micro, kis- és középvállalkozások számára kínálunk komplex és testreszabott informatikai megoldásokat megfizethető, versenyképes áron. Fő profiljaink között szerepelnek a teljes körű számítástechnikai, hálózati, internetes és rendszerkarbantartási szolgáltatások, hardver- és szoftverbeszerzések lebonyolítása, valamint informatikai tanácsadás és technikai támogatás nyújtása partnereinknek. Célunk, hogy gyors, kényelmes és problémamentesen működő technikai hátteret biztosítsunk ügyfeleinknek, ezért igyekszünk messzemenően és rugalmasan kiszolgálni a vállalkozások működéséhez kapcsolódó számítástechnikai igényeket.

Digital Pont

Digital Pont

Cégünk elsősorban meghibásodott adathordozók adatmentésével foglalkozik. A mindennapi élet elengedhetetlen kellékei a számítógépek. A merevlemez sokszor nélkülözhetetlen és megismételhetetlen adatokat tárol, fontos tehát, hogy ezeket az adatokat mindig biztonságban tudjuk, illetve ha bekövetkezett a baj, szakember segítségét kérjük az adataink helyreállításához. Sok esetben az adatmentésre csak egyszer van lehetőségünk!

Domain regisztráció mindenkinek

Domain regisztráció mindenkinek

Válassza ki az Ön által kedvezőnek tartott domain végződést, és vegye fel velünk a kapcsolatot. Domain regisztrációs igényét gyorsan és egyszerűen teljesítjük.Mi kiemelt figyelemmel kezeljük az összes domain tulajdonos ügyfelünket. Mi akkor is fogunk Önre figyelni, ha csak egyetlen domain nevet rendel nálunk. Nekünk minden ügyfél számít.Magyarországon kiemelkedően nagy választékkal, és kedvező árakkal várjuk ügyfeleinket, legyen szó egy egyszerű domai foglalásról, vagy több ezer domain áthozataláról. Vegye igénybe szolgáltatásainkat, és meglátja, nem fog csalódni bennünk.

Dr Byte

Dr Byte

Ha megtörtént az a sajnálatos eset, hogy nem tudja elérni fontos adatait, fényképeit, videofelvételeit, vagy egyéb dokumentumait, mert azokat letörölték, leformázták, vagy egyszerűen csak elérhetetlenné vált az az eszköz, aminek addig semmi hibája nem volt, akkor a DrByte Kft. segítséget nyújt cégének, vagy Önnek abban, hogy a piacon, a legjobb árakon, visszakaphassa dokumentumait, legyenek azok bármilyen adathordozón.

DVDrendeles - optikai adathordozók

DVDrendeles - optikai adathordozók

Ismerje meg a minőségi, mégis olcsó adathordozók és adattárolók páratlan kínálatát webáruházunkban. Kíánlatunkban Ön is megtalálhatja az igényeihez igazodó adattároló és hordozó eszközöket, legyen szó USB pendrive, SD memóriakártya, külső merevlemez vagy akár szalagos VHS és kamera kazettáról, termékeink országosan ingyenes házhozszállítással érhetők el! Minőségi adathordozóinkal privát vagy véges adatait akár 15 évig is tárolhatja, az adatvesztés terhe nélkül! Amennyiben olcsó adathordozó, úgy a dvdrendeles.info dvd rendelés webáruház termékpalettáján Ön is megismerheti az időtálló termékek széles tárházát!

Hirdetés
ExpatTech

ExpatTech

Az ExpatTechnek megvannak az eszközei arra, hogy visszaszerezzen vagy megóvjon adatokat az Ön számítógépén, Wincheresten illetve merevlemezen, a visszanyert adatokat pedig egy használható eszközre vagy formátumba másolja át.

HD D-Tox

HD D-Tox

Cégünk vállalja meghibásodott winchesteren lévő adatok mentését. Elégett az elektronika és más cégnél garvesztes lett, vagy már kifutott a garanciális időből, akkor hozza hozzánk és ne dobja ki a termékét! Lejárt garanciájú Maxtor, Seagate merevlemezeket felvásároljuk, esetlegesen cseréljük. Szoftveres, hardveres problémát egyaránt orvosolunk! Bővebb információért keressen bennünket!

Profi webhosting

Profi webhosting

Tisztelt Cím! Szeretném az Önök figyelmébe ajánlani ezt a linket, mivel úgy gondolom, hogy az oldalon helye lenne, mert bele illik oldaluk profiljába és jelenleg nem található meg rajta. A link mögötti weboldalon megbízható, évek óta működő vállalkozás található. Ha elérhető lenne Önöktől is, akkor az Önök felhasználói is gazdagabbak lennének egy újabb hasznos, megbízható oldal elérhetőségével és nőne a piaci látószögük is ez által. Bizalmukat, hogy az ajánlott linket engedélyezik, előre is köszönöm.

Tárhely szolgáltatás, Domain, VPS, Szerver hosting -   TARHELYSZOLGALTATAS.EU

Tárhely szolgáltatás, Domain, VPS, Szerver hosting - TARHELYSZOLGALTATAS.EU

Tárhely szervereink gigabites sávszélességgel rendelkeznek. Korlátlan adatforgalmat biztosítunk tárhely szolgáltatás megrendelőinknek. Lehetőség van külföldi sávszélesség használatára is. Szeretni fogod admin felületünket, hiszen egyszerűen kezelhető, de mégis teljesen a magad ura lehetsz általa. Létrehozhatsz e-mail fiókokat, és adatbázisokat, valamint FTP tárhelyeket.

Virtuális tárhelyek

Virtuális tárhelyek

A QOS (QUALITY OF SERVICE) jelentése magyarul szolgáltatás minőség. A különböző hálózatokban alkalmazott protokollok, ugyanúgy, mint a különböző internet és hosting szolgáltatók, bizonyos minőségi paraméterelóket garantálnak. Cégünk ezen területre összpontosítva nyújtja hosting szolgáltatásait melyek hazánkban egyedülálló minőségűek. Szolgáltatásaink közül például az internetes közvetítés szolgáltatásunk számtalan interneten keresztül működő rádió infrastrukturális hátterét biztosítja.

VPS szolgáltatás - ACE Telecom

VPS szolgáltatás - ACE Telecom

A VPS, vagyis virtuális szerver napjainkban az egyik legnépszerűbb virtualizációs szolgáltatás a virtuális telefonközpont mellett. Ennek oka, hogy egyéni konstrukciókkal olyan rendszer kialakítására van lehetőség, amely számos előnye mellette, hatékonyabb erőforrás-kihasználást és energia felhasználást is lehetővé tesz. A rendszer használatánál továbbá nem kell kieséstől, vagy adatvesztéstől sem tartani. A professzionális technológia tehát kiválóan alkalmas kis-, közép-, és nagyvállalatok gazdaságos és biztonságos szerver üzemeltetésének biztosítására.

Web-tárhely alap és szuper csomagok, ritka, de olcsó domain nevek, Linux és Wind

Web-tárhely alap és szuper csomagok, ritka, de olcsó domain nevek, Linux és Wind

Webtárhely alap és szuper csomagjaink között könnyen megtalálod a megfelelőt. Profi admin felületet kezelhetsz, amin gyerekjáték a munka. VPS-hez külön lehet jogtiszta Windowst bérelni, havonta csak 2.500 Ft-ért. Domain nevek ritka választékát nyújtjuk, ami által hamar találsz jó nevet, ami még nem használt! Találj rá most erre a minőségi de olcsó szolgáltatásra!

Tuti menü