Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Adatmentés Szolgáltatás A-H képes leírás - Adatmentés.tlap.hu
részletek »

Adatmentés Szolgáltatás A-H - Adatmentés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: adatmentes.tlap.hu » Adatmentés Szolgáltatás A-H
Keresés
Találatok száma - 33 db
 Szerver bérlés

Szerver bérlés

Amennyiben reklámmentes tárhely csomagot szeretne bérelni, nálunk már évi 5.000 Ft-ért lehetősége van erre. Ingyenes tárhely csomagunk egy keskeny felső sávban fizetett hirdetéseket tartalmaz.Cégünk kiemelt figyelmmel kezeli a domain regisztrációs üzletágat. .hu, .com, .net, .org és .eu domainek regisztrálását is kedvező áron, gyorsan intézheti nálunk.VPS szerver szolgáltatásunk alkalmas mindenfajta automata forex kereskedést segítő szoftver állandó, megszakításmentes futtatására.

0-24 Adat helyreállítás

0-24 Adat helyreállítás

- Adatmentés, adat helyreállítás. - Vírusirtás, vírusvédelem, PC installálás. - Internet szerelés, WIFI router beállítása. - Irodai Számítógép hálózat üzemeltetése, javítása. - Weboldal készítés, domain, keresőoptimalizálás. - Számítógép szervízelés háznál

Adatmegőrző online adatmentési szolgáltatás

Adatmegőrző online adatmentési szolgáltatás

Mi is az Adatmegőrző ? Szolgáltatásunk az Ön adatait az Internet segítségével, titkosítva és tömörítve, maximális biztonságban őrzi, miközben Ön elmentett adataihoz bármikor gyorsan hozzáférhet. Miért nem elég, ha CD/DVD lemezre mentem az adataim ? Az online adatmentés automatikus, nem igényel külön adathordozót, gazdaságos, környezetbarát és kiküszöböli a hagyományos mentési módszerek hátrányait (emberi tényező, adathordozó sérülés, elemi kár stb.).

Adatmentés

Adatmentés

Előfordult már Önnel, hogy nem archiválta kellő gondossággal valamilyen fontos adatát és az adathordozó meghibásodása folytán elvesztek kedvenc képei, fontos munkái, családi videofelvételei, stb.? Még nem? Ön szerencsés! Ha véletlenül Önnel is megesne ez, ne essen pánikba, keressen fel!

Adatmentés bármilyen adathordozóról!

Adatmentés bármilyen adathordozóról!

A mai világban a legnagyobb kincs, az INFORMÁCIÓ birtoklása. Ha pótolhatatlan adatai elvesztek, ne adja fel, van rá megoldásunk! Adatmentés bármilyen (merevlemez, memóriakártya, pen-drive, cd, dvd) adathordozóról! Ingyenes bevizsgálás, ingyenes kiszállás Budapesten és Pest megye budai oldalán. Online hibabejelentés. 12 éve az adatmentés a fő profilunk.

Adatmentés Csoport

Adatmentés Csoport

Cégcsoportunk vezető cége, az Adatmentés Kft az elmúlt 5 év során a hazai adatmentés piac egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. Szakembereink kiemelkedő ismereteinek és gyakorlatának köszönhetően tevékenységünket, és ehhez kapcsolódóan eszközparkunkat is fokozatosan bővítettük, így mára az adatmentés piacán betöltött szerepünk mellett Kelet-Magyarország egyik legfelkészültebb rendszerintegrációs és hibaelhárítással foglalkozó cégévé is váltunk. Szakembereinknek köszönhetően nem csupán a legújabb technológiákkal dolgozunk, kutatásaink révén mi is részt veszünk a technológiák fejlesztésében.

Adatmentés és adatvisszaállítás

Adatmentés és adatvisszaállítás

El romlott adathordozója? Fontos adatai vesztek el? Esetleg törölte őket? Ha nincs elveszett adatairól biztonsági mentése akkor jó helyen jár. A legtöbb ember sajnos nem gondol rá, hogy adathordozója meghibásodhat és fontos dokumentumai, fotói vagy elérhetetlenné válthatnak. A jó hír az hogy tudunk segíteni ezek megmentésében. Cégünk a legtöbb adathordozóról vállalja az adatmentést. Hibás adathordozó, törölt adatok vissza állítása, jó eséllyel lehetséges. Akár HDD, SSD, Pendrive vagy egyéb memória kártyáról is. Adatmentés elérhető áron cégek és magánszemélyek részére Budapesten a XIV. kerületben. S.O.S. adatmentés akár hétvégén is!

Adatmentés SOS

Adatmentés SOS

- Adatmentés, adat helyreállítás. - Vírusirtás, vírusvédelem, PC installálás. - Internet szerelés, WIFI router beállítása. - Irodai Számítógép hálózat üzemeltetése, javítása. - Új és használt számítógépek forgalmazása. - Weboldal készítés, domain, keresőoptimalizálás. - Számítógép szervízelés háznál.

Adatmentés távoli szerverre, Hardver és szoftver beszerzés

Adatmentés távoli szerverre, Hardver és szoftver beszerzés

Az adatok egy cég számára hihetetlenül nagy értéket tudnak képviselni. Az adatok elvesztése pedig hatalmas érvágás, de szerintem ezt nem kell bemutatnom egy cégvezetőnek sem. Mi távoli, redundáns adatmentő tárhelyet tudunk biztosítani Önnek bérlésre, mellyel egy csapásra megoldódnak adatvédelmi, adatmentési problémái. Szeretne csökkenteni cége kiadásain? Ennek az egyik módja, ha jó minőségű, ingyenes szoftvereket használ a fizetős verziók helyett. Ha ezt szeretné, mi segítünk Önnek az átállásban, telepítésekben, sőt, még a dolgozók betanításában is. Interaktív oktatásunk során mindenki tökéletesen elsajátíthatja a programok minden trükkjét.

Hirdetés
Adatmentés, adat helyreállítás

Adatmentés, adat helyreállítás

Számítógép javítás otthonában, PC szervíz helyszínen, Számítógép szerelő házhoz megy, - Adatmentés, adat helyreállítás, - Vírusirtás, vírusvédelem, PC installálás, - Internet szerelés, WIFI router beállítása, - Irodai Számítógép hálózat üzemeltetése, javítása, - Weboldal készítés, domain, keresőoptimalizálás, - Számítógép szervízelés háznál,

Adatmentéssel a biztonságos dokumentum tárolás érdekében

Adatmentéssel a biztonságos dokumentum tárolás érdekében

Az adatmentés a vírustámadások esetén nélkülözhetetlen szolgáltatás tényező. Minden olyan vállalkozásnak szüksége van rá, mely nagyobb mennyiségű, és részben, avagy egészben nélkülözhetetlen dokumentumokat kezel ügymenete során. Amennyiben az Ön vállalatában ilyen típusú adatkezelés áll fenn, szükséges lehet az Ön számára a biztonságos adatkezelés, a mentésből történő helyreállítás, valamint a rendszergazdai felügyelet. Az Eurosand Computer Kft. beüzemeli Önnek gépparkját, és karban is tartja azt Önnek, hogy alkalmazottai meghibásodás esetén rövid ideig üljenek tétlenül a gépeik előtt.

Backup

Backup

A Storagekereső segít, hogy olyan rendszerrel dolgozhassunk, ami megkönnyíti az adat előhívást és adatmentést. A nagy vállalatoknál, amelyeknek számtalan fióktelephelye van, gyakran nem árt, hogyha hozzáférnek a másik adataihoz is. A HDS eszközével a jogos felhasználóknak nem jelent problémát, a fájl kezelés és betöltés, így megszakítás nélkül tudják végezni a dolgukat a frissített információkkal. Az adatmentés a Hitachi Data Systems-el már nem jelent gondot egy multinak sem, mely letesztelte a rendszert. A backup tárhely sokkal stabilabbá teszi a fájl kezelést! Klikkeljen a Stroragekereső honlapjára és nézze meg az ott fellelhető részletes véleményeket. Tesztelje le a rendszert és 100%, hogy utána nem akarja majd a véletlenre bízni vállalkozása bizalmas adatainak biztonságos tárolását és előhívását!

Barakuda

Barakuda

Cégünk vállalja adatainak mentését vagy visszaállítását bármilyen típusú adathordozóról. Az esetek 97%-ban sikeresen vissza lehet állítani az adatokat hibás tárolóeszközökről. Az adatmentési eljárás során nem cél a hiba okának felderítése, sem az eszköz megjavítása.

Bit

Bit

Adathordozója hibás, sérült vagy megrongálódott? Aggódik adatai épségéért? Profi adatmentőt keres? Nálunk mind adathordozói, mind adatai jó kezekben lesznek. Cégünk adatmentésre specializálódott, célunk, hogy adathordozóiból a maximális adatmennyiséget kinyerjük, a legnagyobb diszkréció mellett. Mindezt versenyképes, átlag felhasználó számára is megfizethető árakon.

Calypso24

Calypso24

Adatmentés sérült égett elázott meghibásodott törölt formázott particionált winchesterekről. Adatmentés flash memóriákról, floppy CD DVD és más cserélhető tárakról. Több mint 5 éves adatmentési tapasztalatunknak és jól felszerelt laborunknak köszönhetően ma már évente több száz adatmentésre kapunk megbízást. Adatmentés szolgáltatásunk átlagos ára a 2006-os évben nem érte el a 80 ezer forintot és az esetek 70%-ában 50 ezer forint alatt maradt. Igy a magyarországon működő versenyképes technológia háttérrel rendelkező szolgáltatók közül továbbra is a legjobb árakon tudunk adatmentést vállalni!

CMS tárhely

CMS tárhely

Cégünk munkatársai esszenciális tapasztalatokal bírnak a webfejelsztés terén, és jól tudjuk, hogy az informatikai fejlesztések területén az újrafelhasználás a leghatékonyabb eszköz a hatékoynság növelésére, így a költségek lefaragására is. Egy jó CMS rendszer segítségével komplex szolgátlatásokat nyújtó dinamikus webportálokat lehet építeni. Cégünk saját fejlesztésű Content Management System-mel rendlekzik, mely tapasztalataink szerint az egyik legjobb, és legegyedibbé konfigurálható rendszer az országban. Ezen felül terméeszetesen nagy tapasztalatunk vna nemzetközi CMS-ek tárhely kiszolgálásában is, különösképpen nagy hangsúlyt fektetünk: Joomla tárhely, Drupal tárhely, Magento tárhely, e107 CMS tárhely, CMSimple tárhely kiszolgálásra. Tekintse meg teljes portfoliónkat.

Copy-Ász

Copy-Ász

Az adatmentési folyamat egy ingyenes bevizsgálással kezdődik, amelynek során kiderítjük, hogy mekkora esély lehet a kérdéses adathordozón tárolt adatok megmentésére, és az mekkora költségvonzattal rendelkezik előre láthatólag. Ez alapján árajánlatot kap tőlünk, így Ön el tudja dönteni, hogy érdemes-e nekilátni a komolyabb műveleteknek. Ha úgy dönt igen, akkor felállított diagnózis szerint haladunk tovább, amíg az adatok visszanyerése sikerül, vagy a további próbálkozás értelmetlenné válik.

Tuti menü